Service & onderhoud

Service & onderhoud

Jarenlang plezier van je tuinmachines

Om bijvoorbeeld uw robotmaaier, bosmaaier of andere tuinmachines jarenlang met plezier te blijven gebruiken, is goed onderhoud van groot belang. Bij Knoll B.V. begrijpen we dit. Onze ervaren monteurs weten exact welk onderhoud een machine nodig heeft. Daarnaast snappen wij ook dat iedereen andere behoeften heeft, vandaar dat we u de keuze geven uit verschillende onderhoudsservices. Wenst u eerst een offerte te ontvangen van de uit te voeren reparatie of onderhoudsbeurt? Geen probleem, wij informeren u zorgvuldig!

Service & Onderhoud

Door mee te denken bij aanschaf, onderhoud en vervanging streven wij naar een hoge servicegraad waardoor stilstand en reparatiekosten tot een minimum worden beperkt. Wij kennen uw machines van A tot Z en werken met perfect passende, originele merk-onderdelen.

Gedurende de winterperiode hebben wij interessante acties voor winteronderhoud.  Vaak worden machines in deze periode niet of nauwelijks gebruikt, dus is het belangrijk om aandacht te schenken aan de juiste behandeling voor uw machine(s). Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

En is een direct reparatie niet mogelijk? Geen zorgen, U kunt kosteloos gebruik maken van een inzetmachine om uw werkzaamheden te voltooien.

Veelgestelde vragen

Dat kan op verschillende manieren. U kunt een mail sturen naar info@knolltuinmachines.nl, een WhatsApp sturen of bellen naar 0522-291377.  We horen dan graag wat voor machine u heeft en wat voor onderhoudsbeurt u wenst.

Aanmelden kan ook online via deze link.

U krijgt een WhatsApp of belletje van ons zodra uw machine weer klaar is.

We zorgen ervoor dat uw machine voor het voorjaar weer klaar is om te gebruiken.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst