Kleine servicebeurt

Waarom een kleine servicebeurt?

Heeft u ongeveer een jaar geleden uw tuinmachine gekocht? Dan is het tijd voor een kleine servicebeurt. Doordat het apparaat intensief gebruikt wordt, slijten de onderdelen. Om grotere schades of ongemakken te voorkomen, is het belangrijk om uw tuinmachines eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door een monteur. Hierdoor blijft u zo lang mogelijk genieten van onbezorgd tuinonderhoud.

Een basisinspectie

Bij een kleine servicebeurt controleren onze monteurs uw tuinmachines aan de hand van een lijst met slijtgevoelige onderdelen. Als een aantal onderdelen hiervan niet werkt of in een slechte staat is, dan overleggen we met u of we deze zullen vervangen. Ook controleren we dingen als het oliepijl, slijpen we de messen van uw maaiers en controleren we of de machine nog goed werkt.

Toch liever een grote servicebeurt?

Als uw tuinmachine twee jaar of ouder is, dan raden we aan om een grote servicebeurt in te plannen. Bij deze grote servicebeurt checken we het apparaat nog grondiger, zodat we meer problemen vroegtijdig kunnen oplossen. 

Vakkundige monteurs

Een onderhoudsbeurt aan uw apparaten wordt uitgevoerd door professionele vakmannen die alle onderdelen van uw machines kennen. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en vakkundige servicebeurt.

Een kleine servicebeurt inplannen bij Knoll B.V.

Laat het ons weten als u een kleine servicebeurt wenst voor uw machine(s) zodat wij deze in kunnen plannen. Zo weten onze monteurs van uw komst. Vervolgens brengt u de machine bij ons langs en zorgen wij dat deze weer in topconditie te gebruiken is.

Serviceafspraak plannen?

Dat kan op verschillende manieren. U kunt een mail sturen naar magazijn@knollbv.nl, een WhatsApp sturen of bellen naar 0522-291377.  Of klik op onderstaande button om uw serviceafspraak online te regelen.