Baling & Wrapping

Baling & Wrapping

We keep you moving forward

Knoll Baling & Wrapping is een afdeling van Knoll BV die zich richt op het ontwikkelen en produceren van specialistische machines voor het persen en wikkelen van ronde balen voor zowel de nationale als de internationale markt. In samenwerking met onze partner Agronic Oy uit Finland werken we aan innovatieve en efficiënte machines die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. 

Wij doen er alles aan om jouw doelen te behalen. Op het land en in je bedrijf. Onze machines worden geproduceerd voor het verwerken van uiteenlopende gewassen en materialen. Van gras en mais tot bietenpulp en zelfs geshredderd afval.

Inmiddels werken in meer dan 50 landen machines van KNOLL, van MidiBalers tot MultiBalers.

Enkele van onze populaire machines zijn de Knoll Midifix II, de Knoll MultiBaler 1220 en de Knoll MultiBaler XL. Deze balenpersen zijn ontworpen om efficiënt te werken en gemakkelijk te onderhouden, zodat onze klanten zorgeloos kunnen werken met hun machine.

Naast het ontwikkelen van balenpersen, bieden we ook professioneel advies aan onze klanten om hen te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de balenpers. We streven naar klanttevredenheid en willen onze klanten voorzien van de beste service en kwalitatief hoogwaardige machines om hun werk zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren

Bekijk ook onze website

Voor onze Baling & Wrapping afdeling hebben wij een aparte website. Op www.knoll-balers.com vind u informatie en video’s over onze Midi- en MultiBalers.

Bekijk onze video's op ons YouTube kanaal

Hier vindt u diverse video’s van onze Midi- en MultiBalers. 

Play Video
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Er zijn geen occasions gevonden.
Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst