Shovels en kranen

Shovels en kranen

Filters

Categorie
Merk
Merk
Verkoopprijs
Verkoopprijs - slider
039.500
Bouwjaar
Bouwjaar - slider
20222023
Draaiuren
Draaiuren - slider
1 uren90 uren

SANY SY 35U

€ 39.500
excl. BTW

NORCAR A7245 AUTOMOTIVE

Prijs op aanvraag

SANY SY26U

€ 35.000
excl. BTW

Meer informatie over shovels en kranen

Als u op zoek bent naar betrouwbare shovels en kranen voor uw landbouwbedrijf, dan bent u bij Knoll B.V. aan het juiste adres. Wij zijn uw lokale landbouwmechanisatiebedrijf in de regio van Staphorst en hebben een uitgebreid assortiment aan shovels en kranen van gerenommeerde merken.

Op onze occasions-pagina vindt u een brede selectie aan gebruikte shovels en kranen die nog steeds in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor gebruik. Onze shovels en kranen zijn ontworpen om u te helpen bij diverse landbouwwerkzaamheden, zoals het laden en lossen van gewassen en materialen, het graven van sleuven en het egaliseren van grond.

Bij Knoll B.V. begrijpen we dat elke boerderij anders is en daarom bieden wij persoonlijk advies op maat om u te helpen bij het vinden van de juiste shovel of kraan voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste machine.

Al onze shovels en kranen zijn afkomstig van gerenommeerde merken en worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd door ons ervaren team van technici. Hierdoor bent u verzekerd van een machine die nog vele jaren probleemloos zal functioneren en waar u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor krijgt.

Wacht niet langer en bekijk ons assortiment aan shovels en kranen op onze occasions-pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging van onze machines. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste shovel of kraan voor uw landbouwbedrijf.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst