Weidebouwmachines

Weidebouwmachines

Filters

Categorie
Merk
Merk
Toon meer
Verkoopprijs
Verkoopprijs - slider
026.500
Bouwjaar
Bouwjaar - slider
19832024
Draaiuren
Draaiuren - slider
0 uren0 uren

Claas LINER 470T

€ 3.500
excl. BTW

RAUCH MDS 20.2W

Prijs op aanvraag

MASSEY FERGUSON RK 802 TRC

€ 14.500
excl. BTW

LELY SPLENDIMO 320F

€ 6.500
excl. BTW

LELY SPLENDIMO 360M

€ 6.500
excl. BTW

KUHN GF 8501T

€ 7.500
excl. BTW

NIEMEYER RO 275-H

N.o.t.k.

KUHN GMD 3125F-FF

Prijs op aanvraag

LELY HIBISCUS 805 MASTER

€ 9.500
excl. BTW

Geo DM 150

€ 995
excl. BTW

Meer informatie over weidebouwmachines

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige weidebouwmachines, dan bent u bij Knoll B.V. aan het juiste adres. Wij zijn uw lokale landbouwmechanisatiebedrijf in de regio van Staphorst en hebben een breed assortiment aan weidebouwmachines van gerenommeerde merken.

Op onze occasions-pagina vindt u een brede selectie aan gebruikte weidebouwmachines die nog steeds in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor gebruik. Van maaiers en harken tot schudders en persen, wij hebben het allemaal.

Onze weidebouwmachines zijn ontworpen om het werk op uw boerderij te vergemakkelijken en te versnellen. Of u nu op zoek bent naar een machine om uw gras te maaien en te harken, wij hebben de juiste machine voor u.

Bovendien worden al onze weidebouwmachines regelmatig onderhouden en gecontroleerd door ons ervaren team van technici. Hierdoor bent u verzekerd van een machine die nog vele jaren probleemloos zal functioneren en waar u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor krijgt.

Als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste weidebouwmachine voor uw specifieke behoeften, kunt u altijd rekenen op ons deskundige team. Wij begrijpen dat elke boerderij anders is en daarom bieden wij persoonlijk advies op maat.

Wacht niet langer en bekijk ons assortiment aan weidebouwmachines op onze occasions-pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging van onze machines. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste weidebouwmachine voor uw landbouwbedrijf.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst