Voermachines

Filters

Categorie
Merk
Merk
Verkoopprijs
Verkoopprijs - slider
2.50047.500
Bouwjaar
Bouwjaar - slider
19992022
Draaiuren
Draaiuren - slider
0 uren0 uren

TRIOLIET TU 195

€ 3.500
excl. BTW

KUHN PROFILE 1880

€ 19.500
excl. BTW

KUHN PROFILE 20.2DM

€ 47.500
excl. BTW

SCHUITEMAKER AMIGO 30S

€ 2.500
excl. BTW

Meer informatie over voermachines

Bent u op zoek naar een betrouwbare voermachine voor uw landbouwbedrijf? Bij Knoll B.V., uw lokale landbouwmechanisatiebedrijf in de regio van Staphorst, hebben we een uitgebreid assortiment aan voermachines van topkwaliteit. In onze categorie “Voermachines” op de pagina occasions vindt u een brede selectie aan gebruikte voermachines die nog steeds in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor gebruik.

Onze voermachines zijn ontworpen om het voedingsproces van uw vee te verbeteren en te vereenvoudigen. Met onze machines kunt u snel en efficiënt voer mengen, snijden en distribueren. Dit betekent dat u meer tijd kunt besteden aan andere belangrijke taken op uw boerderij.

Onze voermachines zijn afkomstig van gerenommeerde merken, zoals Massey Ferguson en Kuhn, en worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd door ons ervaren team van technici. Dit garandeert dat onze voermachines nog vele jaren probleemloos zullen functioneren en u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt.

Als u op zoek bent naar een specifiek type voermachine, aarzel dan niet om ons te vragen om hulp. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste machine voor uw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat elke boerderij anders is en daarom bieden wij persoonlijk advies op maat.

Wacht niet langer en bekijk ons assortiment aan voermachines op onze occasions-pagina. Of u nu op zoek bent naar een verticale voermixer, een zelfrijdende voermachine of een voermengwagen, wij hebben het allemaal. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging van onze voermachines.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst