Knoll: uw vertrouwde dealer van STIHL tuin- en parkmachines

STIHL is een wereldwijd bekend merk van tuin- en parkmachines en -gereedschappen. Het bedrijf is opgericht in 1926 en heeft zich sindsdien gevestigd als een leider in de tuin- en park machines. Bij STIHL staan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal.

 

STIHL: een vertrouwd gezicht op gebied van tuin & park

Knoll BV verkoopt een ruim assortiment aan machines van het merk Stihl, waaronder kettingzagen, bladblazers, grasmaaiers, heggenscharen en vele andere tuin- en parkmachines. Deze machines zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om het onderhoud van tuinen en parken efficiënt en gemakkelijk te maken.

Bij Knoll BV staat de klant centraal en daarom bieden we ook professioneel advies en service na aanschaf van een Stihl machine. Zo kunnen onze klanten zorgeloos werken met hun machine en profiteren ze van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het merk Stihl.

Bijna 40 jaar exclusief regiodealer

Knoll BV is al bijna 40 jaar exclusief regiodealer van het bekende merk STIHL. Dit betekent dat we een ruim assortiment aan STIHL tuin- en parkmachines en -gereedschappen verkopen en dat we professioneel advies geven aan onze klanten over welke machine het beste bij hun behoeften past.

Bij Knoll BV kun je terecht voor alle soorten STIHL tuinmachines, zoals kettingzagen, bladblazers, grasmaaiers, heggenscharen en vele andere machines. 

Daarnaast bieden we ook professioneel onderhoud aan voor al onze STIHL tuinmachines. Zo kun je er zeker van zijn dat je machine altijd in topconditie is en optimaal functioneert.

Bekijk onze STIHL video's

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst