Over ons

Over ons

Zorgeloos werken, daar draait het om

Zorgeloos werken met machines, dat is waarom u naar Knoll B.V. komt. Onze taak is ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. In onze showroom of werkplaats, maar ook in uw eigen tractor of tijdens het werken met uw landbouw- of tuin & park machine(s). En daarom bieden wij u graag complete service in elk aspect van uw werkervaring. U kunt dus bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe tractor of machine(s), maar ook voor het kopen van een occasion. We onderhouden uw machines met onze uitgebreide servicepakketten en staat u onverhoopt toch even stil? Ook dan zorgen wij snel voor een passende oplossing!

Met passie werken wij aan de uitvoering van onze visie; ”We keep you moving forward”. Wij streven naar het verlenen van de beste service zodat u met een tevreden gevoel en een lach op uw gezicht ons bedrijf kunt verlaten!

Wie zijn wij?

Knoll B.V. is een familiebedrijf dat al jarenlang actief is in de agribusiness. Ons bedrijf is opgericht in 1955 en sinds die tijd voeren wij met veel passie onze activiteiten uit in een grote regio in en rondom onze vestigingsplaats Staphorst (Ov.). Wij zijn specialist op het gebied van Mechanisatie, Tuin & Park en Baling & Wrapping.

Met trots zijn wij al vele jaren exclusief regiodealer van het merk Massey Ferguson en werken we verder met topmerken als Kuhn, STIHL en Kärcher.

Met ingang van 1 juli 2019 zijn wij verhuisd naar een nieuw en modern bedrijfspand op ”Industrieterrein De Esch” in Staphorst. Vanuit deze ”locatie voor de toekomst” kunnen wij onze klanten op een veelzijdige en efficiënte manier bedienen en beschikken wij over veel ruimte om diverse machines te stallen.

Veelzijdig ben je niet, veelzijdig word je door continue in te spelen op de wensen van de klant. Door de jaren heen hebben wij onze kennis & specialisatie ontwikkeld en ook toegepast in andere sectoren. Momenteel bestaan onze activiteiten uit de verkoop en distributie van machines voor de Mechanisatie-, Baling & Wrapping– en Tuin & Park sector.

24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Knoll B.V. door de tijd heen

Oprichting Gebr. Knoll
We schrijven het jaar 1955 dat de gebroeders Willem en Albert Knoll uit Rouveen besloten om samen een mechanisatiebedrijf te starten in trekkers en landbouwmachines. Het was de opkomst van de mechanisatie, waarin boeren hun paarden hierop inruilden.
Overname door Jan en Henk Knoll
In 1983 namen Jan Knoll en zijn broer Henk het bedrijf over. Door internationaal op het gebied van handel actief te zijn, zijn vele internationale contacten opgebouwd. Deze contacten hebben geresulteerd in de specialisatie op het gebied van Baling & Wrapping machines.
Introductie van de Agronic Midivario 85/100
De eerste samen met Agronic Oy geproduceerde machine is ontstaan. Naast de perswikkelcombinaties voor gras balen, werden hier later ook de eerste combinaties voor mais balen aan toegevoegd.
Verhuizing naar nieuwe locatie
Op woensdag 1 juli 2019 werd de nieuwe bedrijfslocatie van Knoll B.V. aan de Achthoevenweg 40 in Staphorst geopend. Tegelijkertijd is ook de naam van het bedrijf veranderd van Gebr. Knoll naar Knoll B.V.
Introductie van het merk KNOLL
In 2021 zijn we de Midi-en MultiBaler machines onder de merknaam KNOLL gaan verkopen. Hiermee geven we een eigen identiteit aan de machines die door onszelf bedacht en ontwikkeld zijn in samenwerking met Agronic Oy.
Opening van onze webshop www.knolltuinmachines.nl
Eind februari 2022 werd onze webshop www.knolltuinmachines.nl feestelijk geopend. Op deze webshop staat een ruim assortiment aan tuinmachines van merken als STIHL, Stiga, Kärcher en Segway.
1955
1983
2008
2019
2021
2022

Onze visie & missie

”We keep you moving forward” is onze visie. Ervoor zorgen dat u zich aangenaam voelt met de machine(s) waarmee u waarde kunt toevoegen aan uw eigen activiteiten. Dit willen wij uitstralen in de breedste zin van het woord: wij willen dat u met plezier een bezoek brengt aan onze showroom, werkplaats en tevens onze website. U moet kunnen genieten van uw machines maar wij hechten ook veel waarde aan uw ervaringen met ons bedrijf.

Het leveren van de bovengenoemde service gaat niet vanzelf. Om samen als team onze doelen te bereiken kenmerkt ons bedrijf zichzelf aan de hand van de volgende begrippen:

Klantbetrokken

Wij streven naar een open relatie met onze klanten. Met uw informatie zetten wij actie stappen vooruit om onze samenwerking te ontwikkelen.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. U krijgt bij ons eerlijke adviezen en heldere offertes. Wij maken graag nader kennis met u!

Loyaal

Bevlogen medewerkers met passie voor techniek. Wij informeren u graag over de beste mogelijkheden voor uw machines of bedrijf. U hoort van ons wat u nodig hebt en wanneer u iets wenst, dan zullen wij hard werken om dit voor u te realiseren.

Professioneel

Wij hebben inmiddels ruim 60 jaar ervaring met werken in de sector. Ondertussen hebben we al enorm veel kennis opgedaan. En deze kennis houden we niet voor onszelf. Graag delen wij het met u, zodat ook u weet waar u aan toe bent.

Wij streven naar een aangename werkrelatie en ons team gaat daarin altijd een stap verder. Klantbetrokkenheid, kwaliteit, loyaliteit en professionaliteit, dat zijn onze kernwaarden. Wij willen een voortrekkersrol hebben op het gebied van plezierig werken en mobiliteit. 

We keep you moving forward

Bovenstaande quote; ”We keep you moving forward” verwoordt onze missie. Door middel van een werkwijze gebaseerd op bovenstaande kenmerken proberen wij onze visie, vooruitstrevend werken met machines, te bereiken. Zorgeloos werken bereikt u niet vanzelfsprekend. Wij willen waarde toevoegen aan uw machinepark zonder compromissen. Bij Knoll B.V. willen we klanten vooruit bewegen. Iedere dag, overal, voor elke klant.

Het team van Knoll B.V

Bij Knoll B.V. werkt een gedreven en enthousiast team aan hetzelfde resultaat: ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos aan het werk zijn. Natuurlijk op een zo aangenaam mogelijke wijze. Wij vinden het belangrijk om onze organisatie continu te ontwikkelen. Daardoor bieden we werk voor verschillende disciplines. Denk aan bijvoorbeeld servicemonteurs, magazijn medewerkers en verkopers.

Onze monteurs werken in een goed uitgeruste werkplaats en maken hierbij gebruik van de modernste apparatuur. Daarnaast zorgen we ervoor dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Hoe? Bijvoorbeeld door trainingen. Op die manier zorgen ze ervoor dat onze klanten binnen no-time weer de weg op kunnen.