Service & onderhoud

Service & onderhoud

Wij staan voor u klaar

Het persen en wikkelen van balen gebeurt vaak in korte periodes waarin het weer het toelaat. Accuraat service verlenen bij stilstand is een must. Dat betekent meer dan alleen het verhelpen van storingen. Wij geven een objectief advies in de keuze van repareren of vervangen van onderdelen en informeren tevens over de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van baling & wrapping.

Wereldwijd servicenetwerk en ervaren gebruikers

Zelfs de beste machines kunnen niet zonder service! KNOLL Midi- en MultiBalers zijn actief in meer dan 50 landen en ons serviceteam staat voor alle klanten klaar.
Onze klanten kunnen vertrouwen op onze inzet, zodat ze de maximale prestatie van hun machine kunnen verwachten.

Service staat hoog in het vaandel bij ons. Als je al klant bij ons bent, weet je dat ongetwijfeld. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Service is bij ons geen hol begrip, maar bestaat uit drie onderdelen waar jij op kunt bouwen.

Veelgestelde vragen

Voor Knoll Balers hebben we een apparte website gelanceerd. Klik op deze link om meer informatie te vinden over de Knoll Multibalers. Als je meer wil weten over de Knoll Midibalers, klik dan op deze link.

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van één van onze machines? Neem dan contact op met de verkoopafdeling. Vervolgens kunnen wij u van de gewenste informatie voorzien of u in verbinding stellen met een KNOLL-dealer.

Onze machines worden bedrijfsklaar afgeleverd aan klanten. Op verzoek van de klant kunnen wij ook op locatie de machine in gebruik stellen en tips geven voor het juiste gebruik. Ook onze dealers helpen u hier graag bij!

Alle onderdelen zijn bij KNOLL uit voorraad leverbaar uit ons omvangrijke onderdelen magazijn. Daarnaast kunt u bij aanschaf van een nieuwe machine ervoor kiezen om een sparepart kit te bestellen waarin de meest essentiële onderdelen voorhanden zijn. 

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst