Ontdek het merk Stiga

Geniet mee van Zweedse kwaliteit en innovatie! In 1934 werd STIGA opgericht in Zweden door Stig Hjelmquist. Ondertussen heeft Stiga meer dan 80 jaar ervaring in innovatieve consumentenproducten.

Tegenwoordig is STIGA een bekend merk van grasmaaiers en een ruim assortiment gemotoriseerd tuingereedschap, dat wordt verdeeld binnen en buiten Europa. Het doel was, en is nog steeds, u meer te laten genieten van alles in en rond de tuin.

Stiga is meer dan grasmaaien alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. 

Ervaar de energie van de toekomst! Drie verschillende voltages – 24V, 48V en 80V. Een volledig gamma accumachines, om aan de eisen van elk type tuin te voldoen.

Meer dan 40 jaar exclusief regiodealer van Stiga

Knoll B.V. is al bijna 40 jaar exclusief regiodealer van Stiga en verkoopt een divers assortiment aan Stiga tuingereedschap, zoals: robotmaaiers, grasmaaiers, zitmaaiers, bladblazers en heggenscharen.

Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat uw Stiga tuinmachine in topconditie blijft, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

Op zoek naar een Stiga tuinmachine? Bezoek onze ruime showroom of kijk op onze webshop www.knolltuinmachines.nl.

Bekijk de Stiga Gyro Zero Turn maaier video

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst