Persen & wikkelaars

Persen & wikkelaars

Filters

Categorie
Merk
Verkoopprijs
Verkoopprijs - slider
0100
Bouwjaar
Bouwjaar - slider
0100
Draaiuren
Draaiuren - slider
0 uren100 uren
Er zijn geen occasions gevonden.

Meer informatie over persen & wikkelaars

Als u op zoek bent naar hoogwaardige persen en wikkelaars voor uw landbouwbedrijf, dan bent u bij Knoll B.V. aan het juiste adres. Wij zijn uw lokale landbouwmechanisatiebedrijf in de regio van Staphorst en hebben een breed assortiment aan persen en wikkelaars van gerenommeerde merken.

Op onze occasions-pagina vindt u een brede selectie aan gebruikte persen en wikkelaars die nog steeds in uitstekende staat verkeren en klaar zijn voor gebruik. Onze persen en wikkelaars zijn ontworpen om u te helpen bij het oogsten van gewassen en het maken van hooi en silage.

Bij Knoll B.V. begrijpen we dat elke boerderij anders is en daarom bieden wij persoonlijk advies op maat om u te helpen bij het vinden van de juiste pers of wikkelaar voor uw specifieke behoeften. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste machine.

Al onze persen en wikkelaars zijn afkomstig van gerenommeerde merken en worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd door ons ervaren team van technici. Hierdoor bent u verzekerd van een machine die nog vele jaren probleemloos zal functioneren en waar u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor krijgt.

Wacht niet langer en bekijk ons assortiment aan persen en wikkelaars op onze occasions-pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging van onze machines. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste pers of wikkelaar voor uw landbouwbedrijf.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst