Norcar; krachtige en hoogwaardige knikladers

Norcar is een toonaangevend merk in de wereld van knikladers. Met decennia aan ervaring en expertise heeft Norcar een reputatie opgebouwd als een betrouwbare fabrikant van hoogwaardige machines. Het merk staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en veelzijdigheid.

Met Norcar kunt u erop vertrouwen dat u investeert in een betrouwbaar en duurzaam merk. Ze streven ernaar om voortdurend te innoveren en te verbeteren, zodat u altijd kunt profiteren van de nieuwste technologieën en functies.

Sterk in alle omstandigheden

Als uitbreiding op het leveringsprogramma met Yanmar en Manitou zijn wij sinds halverwege 2023 dealer van Norcar knikladers. Norcar is een Fins kwaliteitsproduct en heeft een breed leveringsprogramma, waaronder een elektrische uitvoering.

Met een Norcar  kniklader heeft u een ongeëvenaarde partner in het voltooien van uw zwaarste taken. Of u nu werkt in de bouw, landbouw, landschapsarchitectuur of een andere sector, deze kniklader biedt de perfecte combinatie van kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid.

Een Norcar-kniklader is zowel voor binnen als voor buiten een uitstekend hulpmiddel. Ze gebruiken alleen
hoogwaardige materialen en zorgvuldig geselecteerde componenten voor hun producten. Dat zorgt voor
robuuste, duurzame knikladers die jaar na jaar geschikt zijn voor alle omstandigheden.

 

Demomachine beschikbaar

Wil je een Norcar kniklader zelf proberen? Wij hebben de Norcar A7245 staan als demomachine.

Een van de grootste voordelen van de Norcar A7245 is de uitstekende manoeuvreerbaarheid. Dankzij de knikbesturing kan de machine in kleine ruimtes werken en gemakkelijk manoeuvreren op lastig terrein. Dit maakt de A7245 perfect geschikt voor werkzaamheden op bouwplaatsen, in krappe stedelijke omgevingen en andere beperkte ruimtes.

Daarnaast is de Norcar A7245 ontworpen met oog voor comfort en gebruiksgemak. De ruime en ergonomisch ontworpen cabine biedt een comfortabele werkomgeving, terwijl de intuïtieve bedieningselementen ervoor zorgen dat u de machine moeiteloos kunt besturen. U kunt zich volledig richten op uw werk, wetende dat u de volledige controle heeft over deze betrouwbare kniklader.

Kies vandaag nog voor de Norcar A7245 kniklader en ervaar de kracht, veelzijdigheid en betrouwbaarheid die deze machine te bieden heeft. Verhoog uw productiviteit, voltooi uw projecten op tijd en bereik nieuwe niveaus van efficiëntie. De Norcar A7245 is uw ultieme partner in succes!

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe de Norcar A7245 uw werk naar een hoger niveau kan tillen.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst