Service & onderhoud

Service & onderhoud

Goed onderhoud voor jarenlang plezier

Om uw tractor en/of machine(s) jarenlang met plezier te blijven gebruiken, is goed onderhoud van groot belang. Bij Knoll BV begrijpen we dit. Daarnaast snappen wij ook dat iedereen andere behoeften heeft, vandaar dat we u de keuze geven uit verschillende onderhoudsservices. Zo weet u zeker dat uw tractor en machine het onderhoud krijgt dat bij u past. Wenst u eerst een offerte te ontvangen van de uit te voeren reparatie of onderhoudsbeurt? Geen probleem, wij informeren u zorgvuldig!

Persoonlijke aandacht voor uw tractoren en machines

Door mee te denken bij aanschaf, onderhoud en vervanging streven we naar een hoge servicegraad waardoor stilstand en reparatiekosten tot een minimum worden beperkt. Wij kennen uw machines van A tot Z en werken met perfect passende, originele merk-onderdelen.

Met behulp van goed uitgeruste servicewagens bieden wij de mogelijkheid om bij u ter plaatse eventuele mankementen verhelpen zodat in een kort tijdsbestek de tractoren en machines weer optimaal ingezet kunnen worden.

Onderdelenvoorziening wordt door ons uitgevoerd vanuit een uitgebreid magazijn wat resulteert in een snelle en efficiënte service.

24 uur storingsdienst

Knoll B.V. beschikt over een storingsdienst welke buiten reguliere werktijd bereikbaar is. De storingsdienst is in het leven geroepen om vragen en storingen van klanten accuraat en snel te verhelpen. In de branches waarin onze klanten opereren, wordt veel gewerkt buiten de normale werkuren. Daarom zijn wij ons er nog meer van bewust dat bij een storing hulp direct bereikbaar moet zijn.

Hoe werkt het?

  • De storingsdienst is voor urgente storingen die buiten reguliere werktijd ontstaan en direct aandacht nodig hebben;
  • De storingsdienst is op werkdagen (ma-vrij) na 17.30u uur en op zaterdag na 12:30 uur via ons normale telefoonnummer (0522-291377) bereikbaar. U wordt automatisch doorgeschakeld naar de monteur die storingsdienst heeft.
Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst