Kleine servicebeurt

Waarom een kleine servicebeurt?

Heeft u ongeveer een jaar geleden een trekker gekocht? Dan is het tijd voor een kleine servicebeurt. Doordat de trekker intensief gebruikt wordt, slijten de onderdelen. Om grotere schades of ongemakken te voorkomen, is het belangrijk om de trekker eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door een monteur. Hierdoor blijft u zo lang mogelijk genieten van onbezorgd boeren.

Een basisinspectie

Bij een kleine servicebeurt controleren onze monteurs de trekker aan de hand van een lijst met slijtgevoelige onderdelen. Als een aantal onderdelen hiervan niet werkt of in een slechte staat is, dan overleggen we met u of we deze zullen vervangen. Ook controleren we dingen als het oliepijl, bandenspanning en andere standaard zaken.

Toch liever een grote servicebeurt?

Als uw tractor twee jaar of ouder is, dan raden we aan om een grote servicebeurt in te plannen. Bij deze grote beurt checken we het voertuig nog grondiger, zodat we meer problemen vroegtijdig kunnen oplossen. 

Vakkundige monteurs

Een onderhoudsbeurt aan uw trekker wordt uitgevoerd door professionele vakmannen die alle onderdelen onder de motorkap kennen. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en vakkundige servicebeurt.

Een kleine servicebeurt inplannen bij Knoll B.V.

Als u graag een kleine servicebeurt wil voor uw tractor, dan kunt u deze het beste vooraf inplannen. Zo weten onze monteurs van uw komst. Vervolgens brengt u de machine bij ons langs en zorgen wij dat deze weer in topconditie de garage uit rijdt.

Wilt u liever contact met één van onze medewerkers? Dan kunt u gerust met ons bellen of mailen.