Mechanisatie

Mechanisatie

Gedreven door jarenlange ervaring

Knoll BV is al sinds 1955 actief in de agrarische sector en de landbouwmechanisatie. Al meer dan 65 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van landbouwmachines van topmerken, zoals Massey Ferguson en Kuhn

Wij hebben onszelf tot doel gesteld om onze klanten te voorzien van de beste service en kwalitatief hoogwaardige machines zodat ze hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden wij professioneel advies aan onze klanten om hen te helpen bij het maken van de juiste keuze voor de machine die het beste bij hun behoeften past.

Al meer dan 50 jaar dealer van Massey Ferguson

Wij zijn al meer dan 50 jaar de exclusieve dealer van Massey Ferguson in Nederland. Dit bekende merk staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan Massey Ferguson tractoren en andere landbouwmachines zoals maaiers, schudders, harken en persen.

Naast het verkopen van Massey Ferguson machines, biedt Knoll BV ook professioneel onderhoud en reparatie aan. Onze vakkundige monteurs staan voor u klaar om uw Massey Ferguson machine in topconditie te houden. Bovendien hebben wij altijd een ruime voorraad aan onderdelen, zodat u nooit lang hoeft te wachten op het onderdeel dat u nodig heeft.

Bij ons staat klanttevredenheid en professioneel advies hoog in het vaandel. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de Massey Ferguson machine die het beste bij uw behoeften past. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

TRIOLIET TU 195

€ 3.500
excl. BTW

MASSEY FERGUSON 5710S

€ 62.500
excl. BTW

Hekamp C-500-11

€ 1.500
excl. BTW

KUHN GMD 310 F-FF

€ 14.950
excl. BTW

MASSEY FERGUSON 6713S

€ 82.500
excl. BTW

QMAC AA 160

Prijs op aanvraag
Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst