Grote servicebeurt

Waarom een grote servicebeurt?

Een balenpers die dagelijks gebruikt wordt verdient natuurlijk de juiste zorg en aandacht. Daarvoor kunt u bij Knoll B.V. terecht. Door een grote serivcebeurt uit te voeren bij uw machine, zorgt u ervoor dat slijtages en gebreken tijdig worden opgemerkt en grote problemen voorkomen kunnen worden. 

Een grondige inspectie van uw machine

Bij een grote servicebeurt voeren we een zeer grondige inspectie uit bij uw voertuig. We controleren alle slijtgevoelige onderdelen en andere zaken die onze aandacht verdienen. Als er gebreken worden vastgesteld, dan zullen we deze verhelpen in overleg met u. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Toch liever een kleine servicebeurt?

Als uw balenpers relatief jong is, dan is een kleine beurt wellicht ook voldoende. Met een kleine beurt wordt uw balenpers iets minder grondig gecontroleerd. Dit scheelt uiteindelijk weer in de portemonnee. 

Vakkundige monteurs

Een onderhoudsbeurt aan uw machines wordt uitgevoerd door professionele vakmannen die alle onderdelen onder de motorkap kennen. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en vakkundige grote beurt.

Een grote beurt inplannen bij Knoll B.V.

Als u graag een grote beurt wil voor uw balenpers, dan kunt u deze het beste vooraf inplannen. Zo weten onze monteurs van uw komst. Vervolgens brengt u de machine bij ons langs en zorgen wij dat deze weer in topconditie de garage uit rijdt.

Wilt u liever contact met één van onze medewerkers? Dan kunt u gerust met ons bellen of mailen.