Waarom een winterbeurt?

Uw balenpers wordt gedurende het jaar veel op de proef gesteld. Dat maakt dat bepaalde onderdelen van de machine gaan slijten. Om te voorkomen dat het apparaat stilvalt op momenten dat het niet uitkomt, kunt u ervoor kiezen om een winterbeurt uit te laten voeren bij Knoll B.V. zodat u tijdens het seizoen niet stil komt te staan.

Uw machine onder de loep

Bij een winterbeurt zorgen we ervoor dat uw machine voor het seizoen weer in topconditie verkeert. We controleren allerlei slijtageonderdelen, zoals de banden en de remmen. Ook meten we het oliepijl en vullen we bij indien nodig. Als er reparaties moeten worden uitgevoerd, dan zullen we dit, in overleg met u, ook uitvoeren. Zo kunt u zorgeloos door blijven boeren.

Vakkundige monteurs

Een onderhoudsbeurt aan uw balenpers wordt uitgevoerd door professionele vakmannen die alle onderdelen onder de motorkap kennen. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en vakkundige kleine beurt.

Een winterbeurt inplannen bij Knoll B.V.

Als u graag een winterbeurt wilt voor uw balenpers, dan kunt u deze het beste vooraf inplannen. Zo weten onze monteurs van uw komst. Vervolgens brengt u de machine bij ons langs en zorgen wij dat deze weer in topconditie de garage uit rijdt.

Wilt u liever contact met één van onze medewerkers? Dan kunt u gerust met ons bellen of mailen.