Massey Ferguson

Vind uw perfecte Massey Ferguson tractor bij Knoll BV

Zoekt u een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige Massey Ferguson tractor of machine voor uw bedrijf? Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod van Massey Ferguson tractoren, hooibouwmachines, balenpersen en materiaalverwerkingsmachines.

Als officiële dealer van Massey Ferguson kunt u bovendien rekenen op professioneel advies en service. Neem gerust contact op met onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Al meer dan 50 jaar exclusief dealer

Knoll BV is al meer dan 50 jaar exclusief dealer van het merk Massey Ferguson. Als dealer van Massey Ferguson betekent dit dat we een ruim assortiment aan tractoren en landbouwmachines van dit merk aanbieden en dat we professioneel advies geven aan onze klanten om hen te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud en de reparatie van Massey Ferguson machines. Onze professionele monteurs zijn opgeleid om deze machines te repareren en te onderhouden, zodat onze klanten zorgeloos kunnen werken met hun machine. Als dealer van Massey Ferguson bieden we dus niet alleen de verkoop van topkwaliteit landbouwmachines, maar ook professioneel advies en service na aanschaf.

Als dealer van Massey Ferguson streven we naar klanttevredenheid en willen we onze klanten voorzien van de beste service en kwalitatief hoogwaardige machines om hun werk zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren.

Massey Ferguson: de expert in de landbouw sinds 1847

Massey Ferguson is een wereldwijd bekend merk van landbouwtractoren en landbouwmachines. Het bedrijf is opgericht in 1847 en heeft zich sindsdien gevestigd als een leider in de landbouwmechanisatieindustrie. Bij Massey Ferguson staan innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid centraal.

Het merk Massey Ferguson biedt een ruim assortiment aan tractoren en landbouwmachines aan voor verschillende soorten landbouwbedrijven, van kleine familiebedrijven tot grote landbouwondernemingen. Door de hoge kwaliteit van de machines en het professionele advies dat Massey Ferguson biedt, kunnen landbouwers op een efficiënte en duurzame manier werken.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst