Grote servicebeurt

Waarom een grote servicebeurt?

Als uw tuinmachines veel gebruikt worden, dan verdienen ze uiteraard ook de juiste aandacht Daarvoor kunt u bij Knoll B.V. terecht. Door een grote servicebeurt uit te voeren bij uw machine, zorgt u ervoor dat slijtages en gebreken tijdig worden opgemerkt en grote problemen voorkomen kunnen worden. 

Een grondige inspectie van uw tuinmachines

Bij een grote servicebeurt voeren we een zeer grondige inspectie uit bij uw tuinmachines. We controleren alle slijtgevoelige onderdelen en andere zaken die onze aandacht verdienen. Als er gebreken worden vastgesteld, dan zullen we deze verhelpen in overleg met u. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Toch liever een kleine servicebeurt?

Als uw tuinmachines nog relatief nieuw zijn, dan is een kleine servicebeurt wellicht ook voldoende. Met een kleine servicebeurt wordt uw tuinmachines iets minder grondig gecontroleerd, maar nog wel ruim voldoende. Dit scheelt uiteindelijk weer in de portemonnee. 

Vakkundige monteurs

Een onderhoudsbeurt aan uw tuinmachines wordt uitgevoerd door professionele vakmannen die alle onderdelen van uw machines kennen. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en vakkundige grote beurt.

Een grote servicebeurt inplannen bij Knoll B.V.

Laat het ons weten als u een kleine servicebeurt wenst voor uw machine(s) zodat wij deze in kunnen plannen. Zo weten onze monteurs van uw komst. Vervolgens brengt u de machine bij ons langs en zorgen wij dat deze weer in topconditie te gebruiken is.

Serviceafspraak plannen?

Dat kan op verschillende manieren. U kunt een mail sturen naar magazijn@knollbv.nl, een WhatsApp sturen of bellen naar 0522-291377. Of klik op onderstaande button om uw serviceafspraak online te regelen.