Massey Ferguson FL

De nieuwe generatie voorladers van Massey Ferguson Wanneer u een sterke, betrouwbare voorlader zoekt als aanvulling op uw Massey Ferguson trekker, is de oplossing nabij. De optimale combinatie van robuuste inzetbaarheid, kracht en betrouwbaarheid, zijn MF-trekkers met MF FL-voorladers.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

De nieuwe generatie voorladers van Massey Ferguson
Wanneer u een sterke, betrouwbare voorlader zoekt als aanvulling op uw Massey Ferguson trekker, is de oplossing nabij. De optimale combinatie van robuuste inzetbaarheid, kracht en betrouwbaarheid, zijn MF-trekkers met MF FL-voorladers.
Volledige integratie van trekker en voorlader is makkelijk te realiseren met de MF FL-serie, die geschikt is voor Massey Ferguson trekkers van 75 – 405 pk. U kunt kiezen voor een lineaire of parallelle koppeling uit een uitgebreide reeks van 21 modellen en daarnaast uit vele opties en accessoires voor nog hogere prestaties en productiviteit.

Specificaties

Type Niet-parallel en parallel
Maximaal hefvermogen (kg) 1.540 - 3.270
Maximale hefhoogte (mtr) 3,55 - 4,6
Gewicht (kg) 450 - 830

Uitgelichte eigenschappen

MF-FL-Key-Benefit-01

Ontwerp

Van de kracht en veiligheid van het subframe tot het slanke maar robuuste design van de gelaste balken met rechthoekig profiel bieden voorladers uit de MF FL-serie toonaangevende functionaliteit die een maximale opbrengst en de betrouwbaarheid van uw Massey Ferguson trekker garandeert.

MF-FL-Key-Benefit-02

Zicht

De gebogen arm met laag geplaatste knie in combinatie met de laag geplaatste dwarsbalk verruimt het gezichtsveld met 30%, waarbij de voorlader in transportpositie 450 mm boven de grond geplaatst is (EU-Richtlijn 2008/2/EG). Alle hydraulische leidingen zijn perfect geïntegreerd en gerouteerd, terwijl de dwarsbalk heel laag is geplaatst om het zicht niet te belemmeren.

MF-FL-Key-Benefit-03

Controle en ergonomie

Voor alle MF-trekkers kunt u kiezen uit een scala aan bedieningsmogelijkheden, inclusief drie verschillende multifunctionele joysticks voor gelijktijdige bediening van de voorlader, hydraulica en transmissie zonder dat u uw hand van het stuur hoeft te halen, zodat u zo nauwkeurig en veilig mogelijk kunt werken.

MF-FL-Key-Benefit-04

Koppelen en ontkoppelen

Dankzij toepassing van geavanceerde technologieën bieden de voorladers van de MF FL-serie praktische oplossingen voor de dagelijkse uitdagingen van de moderne landbouw, bijvoorbeeld doordat de voorladers snel en eenvoudig gebruiksklaar zijn. En dat begint bij de eenvoudige montage van de voorlader op uw trekker en makkelijke aankoppeling van het juiste werktuig aan uw voorlader voor de betreffende taak.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson FL

De nieuwe generatie voorladers van Massey Ferguson Wanneer u een sterke, betrouwbare voorlader zoekt als aanvulling op uw Massey Ferguson trekker, is de oplossing nabij. De optimale combinatie van robuuste inzetbaarheid, kracht en betrouwbaarheid, zijn MF-trekkers met MF FL-voorladers.