Massey Ferguson 6S

De nieuwe MF 6S zet de traditie voort die werd gelanceerd met de iconische MF 8S, en profileerde zich als een makkelijk te bedienen en betrouwbare tractor: door  met uw MF 6S te werken, ervaart u verbazingwekkende kracht, wendbaarheid, technische kwaliteit en onderscheidende stijl dag na dag. 
Vragen over deze machine?

Omschrijving

De nieuwe MF 6S zet de traditie voort die werd gelanceerd met de iconische MF 8S, en profileerde zich als een makkelijk te bedienen en betrouwbare tractor: door  met uw MF 6S te werken, ervaart u verbazingwekkende kracht, wendbaarheid, technische kwaliteit en onderscheidende stijl dag na dag.

De nieuwe motorkap met de karakteristieke sabellijn zal uw aandacht trekken en vasthouden, en de compacte afmetingen accentueren.

Een extreem  taaie en goed reagerende motor stelt u in staat alle voordelen van een viercilindermotor te combineren met het trek, duw- en hefvermogen dat past bij een vergelijkbare zescilindertractor.

Het resultaat is een tractor die geconcentreerde energie en vermogensdichtheid combineert en perfect aansluit bij de behoeften van mensen die op zoek zijn naar een machine met compacte afmetingen, maar met het draagvermogen en vermogen voor en achter om de allernieuwste werktuigen te tillen en aan te drijven.

Specificaties

Motor AGCO Power 4.9L, 4 Cilinders
Max. pk 180
Transmissie Meerdere
Maximaal hefvermogen (kg) 9.600

De verschillende modellen

Model Max. vermogen (PK) Motor Transmissie Max Koppel (NM) Hefvermogen (KG)
MF 6S.135 135 AGCO Power 4.9L, 4 Cilinders Dyna-6, Dyna-VT 650 9600
MF 6S.145 145 AGCO Power 4.9L, 4 Cilinders Dyna-6, Dyna-VT 700 9600
MF 6S.155 155 AGCO Power 4.9L, 4 Cilinders Dyna-6, Dyna-VT 750 9600
MF 6S.165 165 AGCO Power 4.9L, 4 Cilinders Dyna-6, Dyna-VT 800 9600
MF 6S.180 180 AGCO Power 4.9L, 4 Cilinders Dyna-6, Dyna-VT 840 9600

Uitgelichte eigenschappen

mf-6s-key-benefits-01-1400x933-1

Overwin in de meest veeleisende toepassingen

De viercilindertractor met het hoogste vermogen die op de markt verkrijgbaar is, met een AGCO-motor van 200 pk, 4 cilinders, 4,9 liter (koppel tot 840 Nm), met 'All-in-One Stage V' SCR-systeem dat de eigendomskosten verlaagt en verbetert zicht rondom. Engine Power Management (EPM) geeft een vermogen van maximaal 20 pk (afhankelijk van het model), plus extra koppel.

mf-6s-key-benefits-02-1400x933-1

Een tractor waarop je kan vertrouwen

De meest efficiënte en betrouwbare motor-transmissiecombinatie op de markt en 20 jaar doorontwikkelingen aan de 2 beschikbare transmissies: Dyna-VT en Dyna-6. De Dyna-6 SUPER ECO-transmissie zorgt voor meer productiviteit met minder brandstof: tot 17% lager motortoerental (40 km/u @ 1.500 tpm). De Dyna-VT-transmissie is nauwkeurig, soepel en gebruiksvriendelijk, met behulp van de omkeerhendel voor vermogensregeling (tot 8 functies in één).

mf-6s-key-benefits-03-1400x933-1

Sterk, wendbaar en slim

De MF 6S combineert alle voordelen van een viercilindermachine - compacte afmetingen, laag totaal gewicht, goede wendbaarheid - met de trek-, duw- en hefkracht die past bij een vergelijkbare zescilindertrekker met een maximaal hefvermogen tot 9.600 kg plus een uitstekend trekvermogen en een verhoogd totaalgewicht tot 12.500 kg om zware werktuigen gemakkelijk te kunnen hanteren.

mf-6s-key-benefits-04-1400x933-1

Onverslaanbare wendbaarheid

De kleinste draaicirkel (9,5 m) op een trekker van 200 pk, om tijd te besparen op de kopakker of bij het gebruik van de voorlader.

mf-6s-key-benefits-05-1400x933-1

Beste tractie en stabiliteit op de markt voor 4 cilinders

Zijn gunstige wielbasis (2,67 m) zorgt voor de beste tractie en de beste stabiliteit op de 4-cilindermarkt zonder concessies te doen aan de wendbaarheid: deze wielbasis samen met de perfecte vermogen-gewichtsverdeling (45% voor en 55% achter) bieden uitstekende wendbaarheid bij het keren op de kopakker.

mf-6s-key-benefits-06-1400x933-1

Hoger laadvermogen bij transport en minimale impact op uw land

Met 400 kg minder in vergelijking met zijn zescilinder-equivalent, betekent dit ook een hoger laadvermogen tijdens het transport en een minimale impact op uw land om uw opbrengsten te verhogen. Dit zorgt voor minimale bodemdruk en bodembeschadiging bij het werken op het land.

mf-6s-key-benefits-07-1400x933-1

Maximale tractie op de grond met minimale bodemverdichting

De nieuwe Michelin VF650/60R42-achterbanden, die als optie verkrijgbaar zijn op de MF 6S.165 en MF 6S.180, stellen nieuwe normen voor tractie op de grond. Deze als optie verkrijgbare 42" achterbanden garanderen een maximaal vermogen op de grond met minimale bodemverdichting dankzij de grote voetafdruk.

mf-6s-key-benefits-08-1400x933-1

Verbeterd comfort en gemak

Functies zoals automatische zwaailichtactivering en vertraagde uitschakeling van comfortlicht zijn een welkome aanvulling. Quadlink-voorasvering, mechanische actieve cabinevering en een keuze aan stoelspecificaties zorgen voor nog meer comfort. De nieuwe ergonomische armsteun met Multipad-hendel en E/H multifunctionele joystick zorgen ervoor dat alle bedieningselementen gemakkelijk binnen handbereik zijn voor moeiteloze bediening. De nieuwe, intuïtieve Datatronic 5-console levert de informatie die u nodig hebt om alle tractorfuncties te beheren en te bedienen. Buiten veranderen tot 16 LED-lampen de nacht in dag met een uitstekende helderheid en een zeer laag energieverbruik.

mf-6s-key-benefits-09-1400x933-1

De perfecte trekker-voorlader combinatie

De nieuwe MF 6S-tractor is nu af fabriek leverbaar met een volledig geïntegreerde voorlader. Ontworpen voor maximale wendbaarheid en toegang voor onderhoud, vormt het een perfecte combinatie als integraal onderdeel van de trekker. De optionele mechanische of E/H multifunctionele joystick heeft extra transmissiefuncties zoals vooruit/achteruit en snelheidsverandering voor extra veelzijdigheid tijdens het gebruik. Met de 3rd Live kan de machinist een grijper openen/sluiten en tegelijkertijd een werktuig kantelen of heffen . U zult genieten van uitstekend zicht dankzij de nieuwe slanke motorkap en uitlaatpijp. Het optionele Visioline-dak verbetert het zicht op ladingen op hoogte en is vooral handig bij het stapelen van bijvoorbeeld balen. Het 'koppelingseffect' zet de transmissie in neutraal wanneer de rempedalen worden ingetrapt, waardoor de rem- en koppelingsbediening met één voet mogelijk is en de bediening van de voorlader veiliger, gemakkelijker en een stuk comfortabeler wordt. Voor een snellere hydraulische respons kunnen MF 6S-modellen met Dyna-VT worden uitgerust met een krachtige 190 liter/min.

mf-6s-key-benefits-10-1400x933-1

Voorkom overlap met nauwkeurige toepassingen

• MF Guide biedt een nauwkeurigheid van sub- meter en centimeter, wat de resultaten verbetert door overlappingen te verminderen met een keuze uit Novatel- of Trimble-ontvangers en corrigerende signalen. • MF Section Control minimaliseert overlappingen met 12% door secties te regelen, terwijl MF Rate Control de dosering onderweg aanpast, waardoor kostbare input wordt bespaard. • MF Connect-telemetrie helpt u de prestaties van uw machinepark te beheren door op afstand toegang te krijgen tot machinegegevens in realtime om de bedrijfsinformatie van uw MF 6S te bewaken en te analyseren. • MF TaskDoc™ en MF TaskDoc™ Pro creëren gedetailleerde jobrecords en dragen deze veilig over tussen het veld en kantoor. • Datatronic 5, 9 inch touchscreen-terminal voor tractorfuncties, ISOBUS, MF Guide, MF Section Control en MF Rate Control, met intuïtieve bediening voor nauwkeurigere landbouw.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson 6S

De nieuwe MF 6S zet de traditie voort die werd gelanceerd met de iconische MF 8S, en profileerde zich als een makkelijk te bedienen en betrouwbare tractor: door  met uw MF 6S te werken, ervaart u verbazingwekkende kracht, wendbaarheid, technische kwaliteit en onderscheidende stijl dag na dag.