Massey Ferguson 5S

Als beste trekker in de klasse van 105 pk tot 145 pk biedt de nieuwe MF 5S-serie keuze uit vijf modellen met een volledig nieuw, verbeterd ontwerp inclusief de kleurcombinatie met de legendarische sabelstreep.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Als beste trekker in de klasse van 105 pk tot 145 pk biedt de nieuwe MF 5S-serie keuze uit vijf modellen met een volledig nieuw, verbeterd ontwerp inclusief de kleurcombinatie met de legendarische sabelstreep.

Deze serie is flexibel en handig en biedt het beste zicht in zijn klasse, in combinatie met een uitstekende wendbaarheid dankzij een korte draaicirkelstraal van slechts 4 meter. De MF 5S biedt prestaties van wereldklasse en combineert duurzaamheid met comfort en controle op een hoog niveau, samen met een breed uitrustingsprogramma en vele beschikbare opties om aan te sluiten bij al uw toepassingen.

De MF 5S is ontwikkeld om alle uitdagingen en taken in uw bedrijf efficiënt en voordelig af te handelen, en is dan ook zonder twijfel de eerste keus voor contractwerkers, vee- en melkveehouders, landbouwers en andere producenten.

Specificaties

Motor AGCO Power 4,4L, 4 cilinders
Max. pk 145
Transmissie Meerdere
Maximaal hefvermogen (kg) 6.000

De verschillende modellen

Model Max. vermogen (PK) Motor Transmissie Max Koppel (NM) Hefvermogen (KG)
MF 5S.105 105 AGCO Power 4,4L, 4 cilinders Dyna-4, Dyna-6 440 6000
MF 5S.115 115 AGCO Power 4,4L, 4 cilinders Dyna-4, Dyna-6 460 6000
MF 5S.125 125 AGCO Power 4,4L, 4 cilinders Dyna-4, Dyna-6 520 6000
MF 5S.135 135 AGCO Power 4,4L, 4 cilinders Dyna-4, Dyna-6 540 6000
MF 5S.145 145 AGCO Power 4,4L, 4 cilinders Dyna-4, Dyna-6 550 6000

Uitgelichte eigenschappen

mf5s-key-benefit-01

Lage bedrijfskosten

De AGCO Power 4-cilindermotor van 4,4 liter voldoet aan de Stage V-uitstootnorm dankzij het compacte, alles-in-één-nabehandelingssysteem (DOC + SCR + SC). Alle modellen leveren meer vermogen bij een lager verbruik van brandstof en AdBlue®. Een elektronisch geregelde wastegate voor de turbo zorgt voor een verdere verbetering van de prestaties en een reductie van de uitstoot. Voor een verdere reductie van de bedrijfskosten en het brandstofverbruik zorgen de Super Eco-transmissie voor transportwerk, de Eco-stand van de aftakas en de automatische verlaging van het stationaire motortoerental.

mf5s-key-benefit-02

Efficiënte aandrijflijnen voor hogere productiviteit

Beproefde transmissietechnologie: Dyna-4 (16x16) met Speedmatching of Dyna-6 (24x24) met Automatische modus om automatisch te schakelen. De Super Eco-functie houdt een snelheid van 40 km/h in stand bij een laag toerental van 1.530 tpm en helpt zo het brandstofverbruik aanzienlijk te reduceren en het rijcomfort te verhogen. Uitgekiend partnerschap tussen motor en transmissie voor maximale opbrengsten.

mf5s-key-benefit-03

Voorbereid op sneller werken met de breedste werktuigen

Een breed aanbod van hydraulische systemen biedt oliestromen van 58 tot 110 liter/min vanuit open-centre- of load-sensingsystemen. Bij gecombineerde werkzaamheden met de nieuw ontworpen fronthefinrichting beschikt u over hefvermogens tot 3.000 kg (een toename van 17% ten opzichte van de voorgaande serie), met een specifiek regelventiel en twee hydraulische ventielen; terwijl de sterkere achterhefinrichting tot 6.000 kg tilt (een toename van 14% ten opzichte van de voorgaande serie). Een nieuwe, geveerde vooras biedt meer comfort, een verbeterde draaicirkel en maakt een hoger bruto voertuiggewicht mogelijk van 9.500 kg. De MF 5S kan op veilige wijze zwaardere lasten dragen en bredere machines aansturen bij een hogere snelheid. SpeedSteer verhoogt het gebruiksgemak in het veld, doordat het de trekker gemakkelijker en sneller laat keren op de kopakker, dankzij een kleine draaicirkel (radius van 4 m).

mf5s-key-benefit-04

Ideaal voor voorladergebruik

Het beste zicht rondom in zijn klasse – tot op slechts 4 m voor de trekker – over het slanke dashboard en de smalle, steil aflopende motorkap, gecombineerd met een superieure wendbaarheid en de keuze uit drie hydraulische systemen, elk met een uitzonderlijke hoge druk, royale oliestroom en een vlotte respons. Met de linkerhand bediende Power Control-omkeerhendel, schakelen en keuze van de neutraalstand, en keuze uit joysticks voor bediening van de voorlader, verandering van rijrichting en versnelling. De MF 5S-trekkers zijn nu verkrijgbaar met af-fabriek gemonteerde voorladers, of kunnen worden besteld met een voorbereiding voor een voorlader, waarbij alleen nog de laderboom en het werktuig hoeven te worden gemonteerd.

mf5s-gallery-05

Ultiem comfort voor een productievere werkdag

Brede keuze aan specificaties, zoals Essential, Essential Panoramic, Efficient en Exclusive – alle voorzien van een comfortabele, stille en koele cabine met een eenvoudige en efficiënte vering. De eenvoudig toegankelijke cabine biedt dankzij het grote glasoppervlak en de steil aflopende motorkap het beste zicht van alle, momenteel op de markt verkrijgbare trekkers, tot op slechts 4m vóór de trekker. De nieuwe geveerde vooras zorgt voor een verdere verhoging van het comfort. De nieuwe, intuïtieve Datatronic 5-console (standaard op de Exclusive-uitvoering) geeft u alle informatie die u nodig hebt om alle trekkerfuncties te beheren en te bedienen. Dankzij de nieuwe armsteun en de perfecte ergonomie liggen alle bedieningselementen soepel binnen handbereik voor een moeiteloze bediening.

mf5s-key-benefit-06

Ongecompliceerde Fuse-technologie voor grotere nauwkeurigheid.

• MF Guide biedt nauwkeurigheden van een decimeter tot een centimeter en helpt zo het rendement te verbeteren door overlappingen te reduceren. • MF Section Control beperkt het aantal overlappingen met 12% door het aansturen van de secties, terwijl MF Rate Control de toedieningshoeveelheid - al rijdend - aanpast, waardoor wordt bespaard op de hoeveelheid gebruikte middelen. • MF Connect-telemetrie helpt u de prestaties van uw machinepark te bewaken, doordat de gegevens van uw machines op afstand en in realtime kunnen worden ingezien en gebruiksinformatie van uw MF 5S kan worden geanalyseerd. • MF TaskDoc™ en MF TaskDoc™ Pro maken gedetailleerde taakkaarten aan en dragen deze op veilige wijze over tussen veld en kantoor. • Datatronic 5 , 9" touchscreen monitor voor trekkerfuncties, ISOBUS, MF Guide, MF Section Control en MF Rate Control, met intuïtieve bediening voor meer precisie in landbouwtoepassingen. • Optionele Fieldstar 5-monitor biedt het gebruiksgemak van een extra monitor, doordat het eenvoudiger is een precisielandbouwpakket te gebruiken.

mf5s-key-benefit-07

Lage reparatie- en onderhoudskosten

Lange onderhoudsinterval van 600 uur voor de motor zorgt voor besparingen op de eigendomskosten. Er zijn MF Care-reparatie- en onderhoudscontracten beschikbaar, waarmee agrarische bedrijven concurrerend en kostenefficiënt kunnen opereren, terwijl ondersteuning dankzij het uitgebreide dealernetwerk altijd met één telefoontje geregeld kan worden.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson 5S

Als beste trekker in de klasse van 105 pk tot 145 pk biedt de nieuwe MF 5S-serie keuze uit vijf modellen met een volledig nieuw, verbeterd ontwerp inclusief de kleurcombinatie met de legendarische sabelstreep.