Kuhn voederwinning

Kuhn voederwinning

Kuhn voederwinning: hoogwaardig en duurzaam

Kuhn staat bekend om zijn hoogwaardige landbouwmachines en is ook een toonaangevende naam als het gaat om voederwinning. Bij Knoll B.V. bieden we een breed scala aan Kuhn machines voor voederwinning, waaronder cirkelharken en bandharken. Met deze geavanceerde werktuigen kunnen veehouders efficiënt en effectief gras oogsten en hooi produceren voor hun vee.

Optimaliseer uw veevoederproductie met Kuhn cirkelharken en bandharken

Kuhn cirkelharken zijn ontworpen om snel en gelijkmatig gras te harken, waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Deze machines zijn uitgerust met innovatieve functies zoals het Masterdrive-aandrijfsysteem, dat zorgt voor een soepele werking en minimale slijtage. De werkbreedte en harkintensiteit zijn eenvoudig aan te passen aan verschillende omstandigheden, waardoor veehouders optimale controle hebben over het harkproces.

Voor veehouders die op zoek zijn naar een nog grotere capaciteit en efficiëntie, biedt Kuhn ook bandharken aan. Deze machines zijn ideaal voor het harken van grote hoeveelheden gras in korte tijd. De speciale flexibele tanden zorgen voor een grondige harkactie, terwijl de verstelbare werkbreedte zorgt voor maximale aanpasbaarheid aan de specifieke behoeften van de veehouder.

Met cirkelharken en bandharken van Kuhn kunnen veehouders profiteren van verbeterde voederwinning en een hogere productiviteit op hun boerderij. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ons deskundige team staat klaar om advies te geven en te helpen bij het kiezen van de juiste machine voor elke specifieke situatie. 

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst