Knoll BV: uw expert in Kuhn machines

Kuhn is een wereldwijd erkend merk in de landbouwmechanisatie en biedt een breed scala aan producten aan, waaronder ploegen, balenpersen, zaaimachines, maaiers en strooimachines. 

Onze professionele verkoopmedewerkers kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste machine. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe ploeg of een upgrade van uw huidige maaier, wij hebben het juiste product voor u.

Bovendien bieden wij ook onderhoud en reparaties aan voor al uw Kuhn machines, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw machines altijd in topconditie zijn.

Wij willen dat onze klanten zorgeloos werken met hun machine(s) en dat ze profiteren van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het merk Kuhn.

Kuhn: kwaliteit, innovatie en duurzaamheid in één merk

Kuhn is een wereldwijd bekend merk van landbouwmachines en -gereedschappen. Het bedrijf is opgericht in 1828 en heeft zich sindsdien gevestigd als een leider in de landbouwmechanisatieindustrie. Bij Kuhn staan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal.

Het merk Kuhn biedt een ruim assortiment aan innovatieve hoogwaardige landbouwmachines. De eisen die aan de landbouw worden gesteld veranderen voortdurend en de vraag naar kwaliteitsproducten en -diensten blijft toenemen. KUHN wil de best mogelijke machines realiseren die aan de veranderende eisen van de landbouw voldoen.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst