Kuhn balenpersen

Innovatieve en krachtige balenpersen

Kuhn heeft tientallen jaren ervaring in het produceren van hoogwaardige landbouwmachines en is een van de meest betrouwbare merken op de markt. De Kuhn balenpersen zijn speciaal ontworpen om de efficiëntie van uw hooibergbouw te verhogen.

De Kuhn balenpersen zijn ook zeer gebruiksvriendelijk en vereisen weinig onderhoud. Het slimme ontwerp maakt het gemakkelijk om de machine te bedienen en de balenpers heeft weinig bewegende onderdelen, wat betekent dat er minder kans is op slijtage en uitval.

Verschillende modellen voor verschillende behoeften

Kuhn biedt verschillende modellen van balenpersen aan om aan de verschillende behoeften van de landbouwsector te voldoen. De Kuhn FBP3135 pers-wikkelcombinatie is bijvoorbeeld ideaal voor boeren die op zoek zijn naar een geavanceerde oplossing voor efficiënte hooibergbouw. Deze hydraulische pers is geschikt voor de zwaarste omstandigheden en is ideaal voor grotere agrarische bedrijven.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige machine voor dagelijks gebruik of een geavanceerde oplossing voor grotere landbouwbedrijven, Kuhn heeft altijd een passende balenpers in het assortiment. Neem contact op voor meer informatie over de Kuhn FBP3135 pers-wikkelcombinatie en wij helpen u bij de perfecte oplossing voor uw landbouwbedrijf.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst