Massey Ferguson TH

Speciaal gemaakt om hard te werken: MF TH-verreikers bieden de hefhoogten, de capaciteiten en het bereik dat u nodig hebt om snel, nauwkeurig en efficiënt te werken.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Speciaal gemaakt om hard te werken: MF TH-verreikers bieden de hefhoogten, de capaciteiten en het bereik dat u nodig hebt om snel, nauwkeurig en efficiënt te werken.

Een krachtig, nauwkeurig hydraulisch systeem en hoge specificaties maken alle werkzaamheden lichter, van het verplaatsen van balen in het veld of op het erf, heffen, stapelen en laden tot werken in kleine ruimten en traditionele gebouwen.

Voor toegang tot heel krappe ruimten zijn de semi-compacte modellen MF TH.6030 en MF TH.7030 verkrijgbaar. Net als de standaardmachines hebben deze vier stuurmodi voor een betere wendbaarheid, en bieden ze allemaal uitstekend zicht rondom.

Massey Ferguson heeft de MF TH-verreikers volledig getransformeerd, wat een enorme sprong voorwaarts betekent in efficiëntie en productiviteit en nieuwe niveaus van zicht, gebruiksgemak en comfort mogelijk maakt. We hebben het niet over kleinigheden. Dit is een revolutionaire ontwikkeling.

Specificaties

Max. pk 135
Maximaal hefvermogen (kg) 3.000 - 4.300
Maximale hefhoogte (mtr) 5,9 - 7,5

Uitgelichte eigenschappen

MF-TH-7038-staticanddetails_bezu_0321_001-Quiet_new_cab_offers_outstanding_comfort_and_visibility

Stille nieuwe cabine biedt uitstekend comfort en zicht.

Het speciale gebogen cabineontwerp met makkelijke toegang, motorkap met verlaagd profiel, nieuwe standaardstoel met luchtvering. Nu tot wel 4 dBA stiller tijdens laadwerkzaamheden.

8106269_outstanding_controls

Indrukwekkende bedieningselementen vergemakkelijken de bediening

Standaard exclusieve Power Control-hendel links en nieuw 5-inch kleurendisplay (optioneel een 7-inch touchscreen) verbeteren de bediening.

mf-th-key-benefit-enhanced-convenience-1400x933-1

Meer gebruiksgemak 

Nieuwe ergonomische multifunctionele joystick biedt soepele besturing, en vergt 20% minder inspanning voor nauwkeurige bediening van het hydraulische systeem en de transmissie, plust bediening van de nieuwe optie voor schudden van de bak.

mf-th-gallery-01-1400x933-2

Economische prestaties

Met de zuinige motorafstellingen wordt meer koppel gegenereerd bij late toerentallen, voor een laag brandstofverbruik.

MF_TH8043_POTATOES_BOX_TRANSPORT_BEZU_0321_02-Precise_control_from_smooth_transmission

Nauwkeurige bediening met soepele transmissie 

Responsieve hydrostatische transmissie met een nieuwe dynamische of soft-rijmodus en handgas voor nauwkeurige snelheid vooruit bij een ingesteld motortoerental.

mf-th-key-benefit-six-models-1400x933-1

Zes modellen waarmee iedere taak met gemak wordt verricht 

Een programma met zes modellen, inclusief twee semi-compacte versies (2,1 m x 2,1 m) voor alle verwerkingstaken en investeringsniveaus.

MF_TH_Benefit_Exceptional_Manoeuvrability_140020x_933

Uitzonderlijke wendbaarheid en precisie

Overal makkelijk toegang door eenvoudige afwisseling van vier stuurmodi en tot op de millimeter nauwkeurig werken dankzij de geavanceerde hydrostatische transmissie.

MF-TH8043_grainloading_working_bezu_0321_005-Powerful_and_smart_hydraulics

Krachtige en slimme hydrauliek

Het hydraulische systeem levert tot 190 l/min met proportionele elektrohydraulische regeling van alle functies voor een optimale productiviteit en nauwkeurigheid.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson TH

Speciaal gemaakt om hard te werken: MF TH-verreikers bieden de hefhoogten, de capaciteiten en het bereik dat u nodig hebt om snel, nauwkeurig en efficiënt te werken.