Massey Ferguson schudders

Massey Ferguson is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines, waaronder schudders. Bij Knoll Bv zijn wij trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Massey Ferguson is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines, waaronder schudders. Bij Knoll Bv zijn wij trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson. Onze schudders zijn ontworpen om efficiëntie en prestaties te garanderen, waardoor uw werk sneller en gemakkelijker verloopt.

Met Massey Ferguson schudders kunt u rekenen op een hoge capaciteit en een uitstekende verwerkingskwaliteit. Door de geavanceerde technologieën die in onze machines zijn verwerkt, zorgen ze voor minder verlies van gewas en een snellere verwerking. Bovendien zijn onze schudders gemakkelijk te bedienen, waardoor u minder tijd kwijt bent aan onderhoud en meer tijd kunt besteden aan de werkzaamheden.

Bij Knoll Bv zijn wij er trots op om Massey Ferguson schudders aan te bieden. Onze machines zijn ontworpen om efficiëntie prestaties te garanderen, zodat u zich kunt concentreren op het werk dat u het liefste doet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze Massey Ferguson schudders en hoe deze kunnen bijdragen aan uw bedrijfsvoering.

Specificaties

Werkbreedte (m) 4,5 - 12,7
Aantal rotors 4 - 10
Tandarmen per rotor 6 - 7

Uitgelichte eigenschappen

MFTD-Gallery-05-1

Zeventien modellen

Zeventien MF-modellen bieden u een keuze uit werkbreedten van 4,5 meter tot 12,70 meter. Al deze modellen hebben eenvoudig aanpasbare verspreidingshoeken van 15, 18 en 20,5 graden, waarmee ze instelbaar zijn voor alle voersoorten en gewasomstandigheden.

MFTD-Gallery-07-1

Makkelijk in te stellen en aan te passen

Alle MF-modellen zijn eenvoudig te configureren en af te stellen om snel en efficiënt het gehele bodemoppervlak te bestrijken. Synchroon heffen van de buitenste rotors met een centraal hydraulisch hefsysteem met drukcilinders garandeert optimale prestaties en voorkomt eenzijdige belastingen – zelfs op hellingen.

MFTD-Gallery-09-1

SLS (veiligheidsvergrendeling)

De veiligheidsvergrendeling SLS (Security Lock System) voorkomt beschadiging van de aandrijflijn tijdens het op- en neerklappen.

MFTD-Gallery-01

Rotorkop

Volledig omsloten rotorkop voor een lage onderhoudsbehoefte en een lange levensduur.

MFTD-Gallery-08-1

Tandarmen

De gladde, platte tandarmen zorgen voor een perfect gelijkmatige verdeling van de krachten en voorkomen dat gewasresten blijven hangen.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson schudders

Massey Ferguson is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines, waaronder schudders. Bij Knoll Bv zijn wij trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson.