Massey Ferguson maaiers

Massey Ferguson maaiers zijn ontworpen om efficiëntie en prestaties te garanderen. Bij Knoll Bv zijn wij trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson en bieden wij een breed scala van maaiers aan die aan de hoogste eisen voldoen.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Massey Ferguson maaiers zijn ontworpen om efficiëntie en prestaties te garanderen. Bij Knoll Bv zijn wij trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson en bieden wij een breed scala van maaiers aan die aan de hoogste eisen voldoen. Onze maaiers zijn geschikt voor gebruik in zowel kleine als grote landbouwbedrijven en zijn ontworpen om snel en efficiënt werk te verrichten.

Onze Massey Ferguson maaiers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat uw werk sneller en gemakkelijker verloopt. Met onze machines kunt u rekenen op een hoge capaciteit en een uitstekende verwerkingskwaliteit. Bovendien zijn onze maaiers gemakkelijk te bedienen en vereisen ze minder onderhoud, waardoor u meer tijd kunt besteden aan uw werkzaamheden.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige maaimachine, dan is Massey Ferguson de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze Massey Ferguson maaiers en hoe deze kunnen bijdragen aan uw bedrijfsvoering.

Specificaties

Uitgelichte eigenschappen

MFDM-Gallery-04-1

Laag gewicht – breed bereik

Massey Ferguson-schijvenmaaiers met tandwieloverbrenging garanderen een lange levensduur en lage bedrijfskosten. De lichte constructie maakt een maximale opbrengst mogelijk, doordat zelfs met lichtere trekkers grotere werkbreedten kunnen worden gebruikt. Het ongecompliceerde, onderhoudsarme ontwerp van deze maaiers zorgt ervoor dat stilstandtijden tot een minimum beperkt blijven.

MFDM-Gallery-01-1-1

Nauwkeurig maaien – zelfs onder zware omstandigheden

De met grote precisie gefabriceerde maaibalk met elliptische schijven, roterende zwadvormers en sterke doorvoertrommels staan garant voor een zuiver maaibeeld en een goede gewasdoorvoer, zelfs in uitdagend terrein.

MFDM-Gallery-03-1-1

Belangrijke kenmerken van onze maaibalk

Lage slijtage en onderhoudsvriendelijk. Op de met boutverbindingen geassembleerde maaibalk zijn alle componenten gemonteerd op de basisplaat met een eenvoudig te verwijderen dekplaat.

mf-mowers-optimum-control-key-benefit-1400x933-1

Optimale bodemvolging op het moeilijkste terrein

Met hefinrichting met getrokken 3-dimensionale bodemvolging. De oppikhaak kan vrij draaien in de lengte- en dwarsrichting, en garandeert zo een schoon maaibeeld zonder bodemvervuiling van het gewas.

MFDM-Gallery-07-1-1

Een maaier die zich aanpast aan de meest uiteenlopende veldomstandigheden

Voor de MF-maaier wordt gebruik gemaakt van een middenophanging, die zo is ontwikkeld dat de maaier wordt gekoppeld en getrokken vanuit het zwaartepunt. Deze middenophanging staat zwenkingen in dwarsrichting toe tot +/- 13°. De bodemdruk wordt geregeld door het TurboLift-systeem van Massey Ferguson. Dit systeem omvat een instelbare hydropneumatische accumulator, die de druk van de maaibalk regelt en er zo voor zorgt dat de maaier zich aanpast aan de variërende veldomstandigheden.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson maaiers

Massey Ferguson maaiers zijn ontworpen om efficiëntie en prestaties te garanderen. Bij Knoll Bv zijn wij trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson en bieden wij een breed scala van maaiers aan die aan de hoogste eisen voldoen.