Massey Ferguson harken

Massey Ferguson harken zijn ontworpen om efficiëntie en prestaties te garanderen. Bij Knoll Bv zijn we trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson en bieden we een breed scala van harken aan die aan de hoogste eisen voldoen.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Massey Ferguson harken zijn ontworpen om efficiëntie en prestaties te garanderen. Bij Knoll Bv zijn we trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson en bieden we een breed scala van harken aan die aan de hoogste eisen voldoen. Onze harken zijn geschikt voor gebruik in zowel kleine als grote landbouwbedrijven en zijn ontworpen om snel en efficiënt werk te verrichten.

Onze Massey Ferguson harken zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat uw werk sneller en gemakkelijker verloopt. Met onze machines kunt u rekenen op een hoge capaciteit en een uitstekende verwerkingskwaliteit. Bovendien zijn onze harken gemakkelijk te bedienen en vereisen ze minder onderhoud, waardoor u meer tijd kunt besteden aan uw werkzaamheden.

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige hark, dan is Massey Ferguson de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze Massey Ferguson harken en hoe deze kunnen bijdragen aan uw bedrijfsvoering.

Specificaties

Uitgelichte eigenschappen

MFRK-Gallery-01-1

Rotorkop

In de geheel omsloten rotorkoppen van Massey Ferguson worden alle belangrijke componenten beschermd tegen vuil en stof. Dit ontwerp garandeert een lange levensduur van de hark. De optimale vormgeving van de curvebaan, gemaakt van bolvormig gietijzer, staat garant voor een maximaal soepele loop en het snel en nauwkeurig heffen van de tandarmen. De royale aandrijfeenheid en het met grote precisie gefabriceerde tandarmhuis, dat is gemaakt van een aluminiumlegering, zijn beide goede voorbeelden van een modern en beproefd ontwerp.

MFRK-Gallery-03-1

Tandarmen in tangentiële opstelling

De tandarmen van de hark zijn in een tangentiële opstelling aan de rotor gemonteerd, wat zorgt voor het best mogelijke resultaat en een ideaal gevormd zwad. Op deze manier zijn aanzienlijk hogere werksnelheden mogelijk – de beste randvoorwaarde wanneer het weer niet gunstig is tijdens de oogst.

MFRK-Gallery-06

Speciale boutverbinding voor de rotorkop

De rotorkop is vastgezet met een boutverbinding waarin een speciale conische ring wordt toegepast, die het samenstel extra sterk maakt. Het voordeel hiervan is dat de bouten niet aan zijdelingse krachten worden blootgesteld, maar aan druk- en trekkrachten. Daarnaast zorgt dit ontwerp voor een nauwkeurige centrering en stabiliteit, wat leidt tot een langere levensduur. Indien nodig kunnen de tandarmen individueel worden vervangen, zonder dat hiervoor de volledige tandarmhouder hoeft te worden gedemonteerd.

MFRK-Gallery-02

steerGUARD® voor een positieve en directe stuurbeweging

Massey Ferguson biedt een gepatenteerd stuursysteem voor de hark, dat binnen het frame werkt. Dit stuursysteem voorziet in een betrouwbare en precieze besturing onder alle omstandigheden. De stuuras wordt door het frame beschermd tegen beschadiging en heeft, in tegenstelling tot extern gemonteerde stuurassen, slechts twee scharnierpunten. Als gevolg daarvan stuurt de hark nauwkeurig en blijft de veiligheid gegarandeerd, ook na vele jaren van gebruik.

MFRK-Gallery-04

Perfecte bodemaanpassing onder alle omstandigheden

De gepatenteerde, volledige cardanophanging van de rotor van Massey Ferguson garandeert een perfecte aanpassing aan de bodem, zelfs onder de zwaarste werkomstandigheden. De rotor kan zich zelfstandig – en onafhankelijk van het frame – aanpassen aan de bodem, ongeacht of de bodem helt in lengte- of dwarsrichting. Op deze manier kan ook gras dat in kuilen of kommen in de bodem ligt zonder verliezen worden verzameld.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson harken

Massey Ferguson harken zijn ontworpen om efficiëntie en prestaties te garanderen. Bij Knoll Bv zijn we trots om exclusieve dealer te zijn van Massey Ferguson en bieden we een breed scala van harken aan die aan de hoogste eisen voldoen.