Massey Ferguson 3

Een nieuw tijdperk van ongecompliceerde specialistische tractoren  De nieuwe MF 3 Specialty-serie is de perfecte partner voor gespecialiseerde ondernemers die op zoek zijn naar een krachtige en zuinige tractor die een breed scala aan taken efficiënt uitvoert.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Een nieuw tijdperk van ongecompliceerde specialistische tractoren. De nieuwe MF 3 Specialty-serie is de perfecte partner voor gespecialiseerde ondernemers die op zoek zijn naar een krachtige en zuinige tractor die een breed scala aan taken efficiënt uitvoert en tegelijkertijd de bedrijfskosten verlaagt.

Ontwikkeld om hogere prestaties te leveren, de tractoren combineren comfort en ongecompliceerde bediening met een nieuw vlaggenschip dat het assortiment uitbreidt tot 120 pk, waardoor het vermogen wordt geleverd om de meest veeleisende taken uit te voeren. Een nieuwe ‘Eco’ 30F/15R-transmissie, met PowerShuttle en Speedshift biedt een ruime keuze aan snelheden die perfect passen bij alle werkzaamheden. Met zijn topsnelheid van 40 km/u bij lage motortoerentallen loopt hij stil en helpt hij brandstof te besparen.

Met de introductie van de MF 3 Specialty-serie zet Massey Ferguson zijn opvallende stijl voort, die voor het eerst te zien was op de geavanceerde MF 8S-serie, met zijn iconische grijze sabelstreep en cabine. Voor maximale veelzijdigheid biedt Massey Ferguson zes versies met vijf modellen, van 75 tot 120 pk, met talloze opties om uw MF-tractor aan uw exacte vereisten aan te passen.

Specificaties

Motor Meerdere
Max. pk 120
Transmissie Meerdere
Maximaal hefvermogen (kg) 3.100

De verschillende modellen

Model Max. vermogen (PK) Motor Transmissie Max Koppel (NM) Hefvermogen (KG)
MF 3xx.75 75 3,4L, 4-Cilinder Mechanisch, Optionele Splitter, Optionele Speedshift, Optionele Powershuttle 320 3.000
MF 3xx.85 85 3,6L, 4-Cilinder Mechanisch, Optionele Splitter, Optionele Speedshift, Optionele Powershuttle 365 3.100
MF 3xx.95 95 3,6L, 4-Cilinder Mechanisch, Optionele Splitter, Optionele Speedshift, Optionele Powershuttle 395 3.100
MF 3xx.105 105 3,6L, 4-Cilinder Mechanisch, Optionele Splitter, Optionele Speedshift, Optionele Powershuttle 405 3.100
MF 3xx.115 120 3,6L, 4-Cilinder Mechanisch, Optionele Splitter, Optionele Speedshift, Optionele Powershuttle 466 3.100

Uitgelichte eigenschappen

mf3-key-benefits-performance-1400x933-1

Uitvoering

De nieuwe Stage V, 4-cilinder, 3.6L-motor genereert nu een vermogen tot 120 pk voor de nieuwe topmodellen en levert de prestaties om de meest moderne, grote en veeleisende werktuigen te bedienen. Met zijn ideaal op elkaar afgestemde motor/transmissie-combinatie en robuuste aandrijflijn is de sterke en stabiele MF 3 Specialty de perfecte partner voor maximale productiviteit.

mf-3-manoeuvrability-key-benefit-1400x933-1

Wendbaarheid en zicht

Met zijn uitstekende zicht en wendbaarheid maakt de MF 3 Specialty-serie het werk tot een plezier. Korte bochten zijn gemakkelijk te maken dankzij de brede stuurhoek, het gewelfde chassisontwerp en de automatische vierwielaandrijving. Een groot glasoppervlak biedt uitstekend zicht rondom. Tot acht LED-lampen helpen om de klus te klaren als het donker wordt, terwijl ontwasemings- en verwarmde spiegels helpen om de werkzaamheden vroeg te beginnen.

mf-3-comfort-key-benefit-1400x933-1

Comfort en gemak

Een reeks nieuwe functies op de MF 3 Specialty-tractoren verhogen het bestuurderscomfort. De hoogwaardige, stille werkplek met eenvoudige bediening is ontworpen om u te helpen fris te blijven en het meeste uit lange werkdagen te halen. Het comfort in de cabine is aanzienlijk verbeterd en biedt extra hoofdruimte en meer ruimte om uw benen te strekken. De nieuwe bedieningslay-out samen met een nieuw intuïtief kleurendashboard vereenvoudigen de bediening en helpen de productiviteit te verhogen, tijd te besparen en de prestaties te verbeteren. Om het comfort verder te verbeteren is de optie voor geveerde vooras op de VI-, SP- en FR-modellen, evenals een royale, geveerde stoel en efficiënte airconditioning. Heldere LED-verlichting, verwarmde spiegels en radio helpen ook om het werk gemakkelijker te maken.

mf-3-straightforward-key-benefit-1400x933-1

Rechtdoorzee en gebruiksvriendelijk

MF 3 Specialty-tractoren profiteren van handige, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en technologie die worden gebruikt op de grotere series van Massey Ferguson. Deze omvatten geavanceerde transmissiebediening met de PowerShuttle-omkeerinrichting en Speedshift met twee snelheden. Er is ook de unieke multifunctionele joystick, die zowel de transmissie als de hydrauliek bedient, samen met elektronische hefbediening (ELC), een exclusieve joystick voor vlakstelling en hefstabilisatie, evenals elektrohydraulische regelventielen.

mf-3-versatility-key-benefit-1400x933-1

Veelzijdigheid

De MF 3 Specialty-serie is ontwikkeld om elke uitdaging en taak op de boerderij efficiënt en economisch aan te kunnen en levert hoge prestaties met een ruime keuze aan uitrusting en opties. Grote moderne werktuigen worden gemakkelijk opgetild door de krachtige achterhef met een capaciteit van 3,1 ton. Werken in combinatie met machines op het frontframe of optionele fronthef zorgt voor een verdere verhoging van de productiviteit en zuinigheid. Dankzij een nieuw frame dat speciaal voor deze tractoren is ontworpen, kunnen ze een reeks middengemonteerde uitrustingsstukken vervoeren. Hydrauliek met hoge capaciteit, die olieopbrengst levert tot 120 l/min, samen met de aftakas achter en evt in de front als optie, bedient met gemak moderne, aangedreven werktuigen. Om de veelzijdigheid nog verder te vergroten, kan de MF 3 Specialty-serie ook worden besteld als 'loader ready', uitgerust met een ongeëvenaarde reeks in de fabriek gemonteerde functies,

MF3-versions-MF-3VI-1400x933-1

MF 3VI - Wijngaard

Met een breedte van 1,0 m is de MF 3VI Vineyard ideaal voor werkzaamheden in traditionele smalle wijngaarden. Uitzonderlijk compact, maar toch krachtig, speciaal ontworpen voor het werken in hoogwaardige gewassen en in staat om zorgvuldig door dicht op elkaar staande rijen te rijden zonder risico op schade aan kwetsbaar takken, blad en fruit. Tegelijkertijd is hij uitgerust met een ruime cabine, die veel comfort en controle biedt die nodig zijn voor lange werkuren onder zware omstandigheden.

MF3-versions-MF-3SP-1400x933-1

MF 3SP - Specialised

Met een breedte van 1,25 m is de MF 3SP Specialised, met een iets breder chassis en een ruimere cabine voor de bestuurder, perfect voor meer open fruitteeltgewassen. De tractor biedt de juiste afmetingen en het juiste vermogen voor efficiënt werken in moderne fruitteelt en maakt het mogelijk waardevolle gewassen te produceren met een hoge opbrengst, maar is nog steeds smal genoeg om tussen planten door te rijden zonder het risico van schade.

MF3-versions-MF-3WF-1400x933-1

MF 3FR - Fruit

Met een breedte vanaf 1,45 m is MF 3FR Fruit ontwikkeld voor het werken in hoogwaardige gewassen, geteeld in rijen op afstanden van 2,5 m tot 3,0 m in uitgestrekte boomgaarden of wijngaarden. Deze tractor met een grotere omvang, met een brede vooras en een ruime cabine voor een hoog rendement, biedt ook uitstekende wendbaarheid en compacte afmetingen om beschadiging van takken, blad of fruit te voorkomen. Er is keuze uit een ruime cabine of een bestuurdersplatform – beide uitgerust met gebruiksvriendelijke bedieningselementen voor een comfortabele bediening tijdens lange werkdagen gedurende het hele seizoen.

MF3-versions-MF-3GE-1400x933-1

MF 3GE - Ground-Effect

De laag gebouwde MF 3GE is bijzonder geschikt om onder bomen, in polytunnels en in overdekte wijngaarden te werken. De tractor is in staat om te werken in rijen met een tussenafstand van 2,2-2,5 m en dankzij de opmerkelijk compacte afmetingen kan de tractor tussen de planten door zonder het risico te lopen van schade aan kwetsbare takken, blad en fruit dat in dicht op elkaar staande rijen wordt gekweekt. Met zijn lage zwaartepunt biedt de vanaf 1,30 m brede trekker een uitstekende stabiliteit. Het comfortabele platform, uitgerust met gebruiksvriendelijke bedieningselementen en opvouwbare ROPS, biedt uitstekende toegang tot gebouwen, maar ook onder bomen en wijnstokken.

MF3-versions-MF-3FR-1400x933-1

MF 3WF – Breed fruit

Vanaf 1,7 m breed, met een laag zwaartepunt en een bredere vooras biedt de MF 3WF meer stabiliteit bij het werken op hellingen. Uitgerust met een ruime cabine, is het de perfecte keuze om veilig te werken in rijen op 3 m tussenafstand op het veeleisende terrein van heuvelachtige wijngaarden. Het is ook bij uitstek geschikt om te werken op cultuurtechnische bedrijven. Het is de perfecte krachtige, compacte utiliteitstractor die toegang heeft tot traditionele gebouwen en tegelijkertijd de veelzijdigheid biedt om veldwerk aan te pakken. Er is keuze uit een bestuurdersplatform of een ruime cabine, die beide het comfort, gemak en gebruiksgemak bieden dat bestuurders nodig hebben die lange dagen werken onder alle omstandigheden.

MF3-versions-MF-3AL-1400x933-1

MF 3AL – Alpine-versie

Met vermogens van 75 pk tot 105 pk is de MF 3AL speciaal ontworpen om stabiliteit en comfort te combineren met een hoge standaardspecificatie voor mensen die in bergachtig of heuvelachtig terrein werken. Met een breedte vanaf 1,7 m is hij verkrijgbaar met een cabine met vlakke vloer of de optie met laag profiel, die de doorrijhoogte reduceert tot minder dan 2,44 m. Met een breed chassis, grote banden, krachtige motor en compacte afmetingen levert de MF 3 AL de prestaties die nodig zijn voor veeleisend werk op steil glooiend land, op het veld of rond het erf. Ze zijn ook perfect voor het werken in gespecialiseerde toepassingen, maar ook voor bosbouw-, gemeentelijke en facilitaire toepassingen.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson 3

Een nieuw tijdperk van ongecompliceerde specialistische tractoren  De nieuwe MF 3 Specialty-serie is de perfecte partner voor gespecialiseerde ondernemers die op zoek zijn naar een krachtige en zuinige tractor die een breed scala aan taken efficiënt uitvoert.