Massey Ferguson 2200

Aanzienlijke vernieuwingen verbeteren de prestaties van de grootpakpers uit de MF 2200-serie. Voortbouwend op het succes van zijn voorganger, brengt de MF 2200-serie belangrijke doorontwikkelingen en nieuwe functies om de prestaties verder te verbeteren.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Aanzienlijke vernieuwingen verbeteren de prestaties van de grootpakpers uit de MF 2200-serie.
Voortbouwend op het succes van zijn voorganger, brengt de MF 2200-serie belangrijke doorontwikkelingen en nieuwe functies om de prestaties verder te verbeteren.
De serie grote vierkante balenpersen bevat vijf modellen met vier baal-afmetingen. Er zijn nieuwe type-aanduidingen geïntroduceerd.
Deze vierkante balenpersen maken compacte, goed gevormde balen en staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid, lange levensduur en lage eigendomskosten.

Specificaties

Werkbreedte pick-up (mm) 2.250
Perssnelheid (slagen/min) 33 - 47
Aanbevolen vermogen 150 - 250

Uitgelichte eigenschappen

KB-procut-370

Uitzonderlijke snijmogelijkheden

De MF 2233 heeft een messenframe met maximaal 17 messen, terwijl de MF 2224, MF 2234 en MF 2234 XD allemaal maximaal 26 messen hebben. De messen zijn gerangschikt in twee balken die eenvoudig kunnen worden in- en uitgeschakeld vanuit de cabine met behulp van de terminal en het regelventiel. Met alle messen ingeschakeld is de snijlengte 43,5 mm en het gebruik van een enkele messenbalk geeft een snijlengte van 87,0 mm.

MF2200-Gallery-03

Voorperssysteem

De enorme capaciteit, de hoogste baaldichtheid op de markt en de superieure baalvorm zijn alle te danken aan het bekroonde ontwerp van de precompressiekamer. Alleen wanneer de voorkamer volledig is gevuld, wordt het luik geopend en schuift de invoerrotor de volledig gevormde gewasplak naar binnen in de perskamer.

KB-plunger-370

De zwaarste en sterkste perswagen in de branche

De perswagen is via twee zwaar uitgevoerde drijfstangen verbonden met de enorm grote en zeer sterke versnellingsbak die de perswagen aandrijft. In deze tandwielkast zijn meetcellen opgenomen, die de belasting op de kop van de perswagen meten. De informatie van deze meetcellen wordt gebruikt voor het aansturen van het automatisch dichtheidsregelsysteem en zorgt er ook voor dat de bestuurder middels richtingspijlen stuuraanwijzingen krijgt wanneer ongelijkmatige zwaden worden geconstateerd.

KBK-Optiform-370

Optiform perskamer

De perskamer van de nieuwe generatie MF 2200-serie is ontworpen om balen te produceren met een perfecte vorm en een ongelooflijke dichtheid. Het ontwerp zorgt jaar na jaar voor enorme stabiliteit en voortdurende betrouwbaarheid. De MF 2234 XD en de MF 2244 balenpersen zijn uitgerust met de Optiformᵀᴹ perskamer, die zorgt voor een 'optimale vorming' van de balen op deze modellen met hoge capaciteit en hoge persdichtheid.

KB-Double-Knotter-370

Dubbele knopersysteem

Het dubbele knopersysteem is bedacht en ontwikkeld in de fabriek in Hesston en bezit een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, doordat het in meer dan 40 jaar wereldwijd vele miljoenen balen heeft geknoopt. En het systeem blijft zijn belangrijke rol vervullen in de balenpersen van de MF 2200-serie.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson 2200

Aanzienlijke vernieuwingen verbeteren de prestaties van de grootpakpers uit de MF 2200-serie. Voortbouwend op het succes van zijn voorganger, brengt de MF 2200-serie belangrijke doorontwikkelingen en nieuwe functies om de prestaties verder te verbeteren.