Massey Ferguson 1842S

De MF 1842S is een nieuw, extra model in het kleine pakkenpers-assortiment naast de MF 1840. De MF 1842S is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van klanten die een robuuste kleine vierkante balenpers met hoge capaciteit nodig hebben met een aanzienlijke extra invoercapaciteit, output en extra dichtheid indien nodig.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

De MF 1842S is een nieuw, extra model in het kleine pakkenpers-assortiment naast de MF 1840.
De MF 1842S is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van klanten die een robuuste kleine vierkante balenpers met hoge capaciteit nodig hebben met een aanzienlijke extra invoercapaciteit, output en extra dichtheid indien nodig.
Deze nieuwe vierkante balenpers met hoge capaciteit deelt belangrijke kenmerken van de MF 1840 die dat model zo succesvol hebben gemaakt. Deze omvatten de in-line gewasdoorvoer die zorgt voor een consistente gewasstroom, een grote pick-up die nog breder is op het nieuwe model en compacte afmetingen voor grote wendbaarheid.

Specificaties

Werkbreedte pick-up (mm) 1.980
Perssnelheid (slagen/min) 100
Aanbevolen vermogen 50

Uitgelichte eigenschappen

KB-unrivalled-performance

Ongeëvenaarde prestaties

MF 1842S balenpersen profiteren van vele doorontwikkelingen die de capaciteit met maximaal 20% verhogen ten opzichte van de MF 1840. Alle belangrijke elementen van de MF 1842S zijn geconstrueerd om een hoge productiviteit te garanderen, inclusief de heavy-duty pick-up, de hoge capaciteit invoervoerkanaal, dubbele invoervorken en een grotere perskamer. Prestaties zijn ook gegarandeerd met een lager brandstofverbruik en zeer hoge inzetbaarheid.

KB-Centerline

Inline bouwwijze

De unieke in-line lay-out betekent dat de balenpers direct achter de tractor in lijn loopt voor ongeëvenaard bedieningsgemak en efficiëntie in het veld. De gewasstroom in een rechte lijn vanaf het moment dat het de pick-up binnengaat totdat het als een afgewerkte baal uit de machine valt. Bovendien verbetert het de gewichtsverdeling en vermindert het daardoor de bodemverdichting.

KB-Optimal-bale

Optiform perskamer

Voor een uitstekende baalvorm onder alle omstandigheden en om een consistente dichtheid te behouden, is het OptiForm-perskanaal 2100 mm lang - een toename van 5% ten opzichte van de MF 1840 en is hij uitgerust met verstelbare weerstandskleppen. Het standaard hydraulische baaldichtheidssysteem oefent druk uit op zowel de bovenste als de onderste wand. Het past zich automatisch aan de gewasomstandigheden aan om balen van consistent gewicht te produceren.

KB-stron-reliability

Sterke betrouwbaarheid

De MF 1842S is ontworpen om uitstekende prestaties en betrouwbaarheid te garanderen - waardoor eigenaren maximale productiviteit kunnen bereiken tijdens het korte oogstseizoen wanneer de gewassen jaar na jaar snel verwerkt moeten worden. Het hoofdframe is gebouwd voor hoge belastingen en een lange levensduur, de nieuwe pick-up is enorm sterk voor maximale betrouwbaarheid en nieuwe, zware knopers zorgen voor uitstekende betrouwbaarheid en inzetbaarheid.

KB-compactdesign

Compacte afmetingen

MF 1842S kleine vierkante balenpersen produceren standaard balen van 356mm x 457mm (14" x 18"). Deze balenpers combineert geweldige prestaties met een compact formaat en een smalle transportbreedte en werkbreedte van 2,60 m, wat zorgt voor een uitstekende wendbaarheid op de weg en in het veld.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson 1842S

De MF 1842S is een nieuw, extra model in het kleine pakkenpers-assortiment naast de MF 1840. De MF 1842S is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van klanten die een robuuste kleine vierkante balenpers met hoge capaciteit nodig hebben met een aanzienlijke extra invoercapaciteit, output en extra dichtheid indien nodig.