Massey Ferguson High horsepower training

Massey Ferguson High horsepower training
Afgelopen donderdag is Erik afgereisd naar Beauvais voor een tweedaagse training voor “high horsepower” tractoren. Dat wil zeggen 300+ PK.
 
In dit segment bieden wij de MF 8s en 9s tractoren met een vermogen van 205-425pk. Er kwamen diverse onderwerpen aan de orde waaronder: concurrentievergelijk, MF Fuse en 8s transmissies.
 
𝘾𝙤𝙣𝙘𝙪𝙧𝙧𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚𝙫𝙚𝙧𝙜𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠: er werd er zowel in theorie als in de praktijk een vergelijk gemaakt met andere merken. Met MF bieden wij een gebruiksvriendelijke en toegankelijke tractor.
 
8𝙨 𝙩𝙧𝙖𝙣𝙨𝙢𝙞𝙨𝙨𝙞𝙚𝙨: er was de gelegenheid om de verschillende transmissies aan de tand te voelen. De Dyna-7, Dyna E-Power en Dyna-VT. Op dit gebied zijn er de afgelopen jaren echt stappen gemaakt en bieden wij een sterke trekker met een soepele transmissie.
 
𝙈𝙁 𝙁𝙐𝙎𝙀: Ook op het gebied van GPS zijn er stappen gemaakt en biedt MF Fuse een uitgebreid pakket aan mogelijkheden met GPS en deze ontwikkeling zet alleen maar door. Deze training was gericht op “Autoturn Headland” oftewel de instellingen om volledig op GPS te rijden inclusief het keren op de kopakker met de hierbij behorende bediening van het werktuig.
 
𝘾𝙤𝙣𝙘𝙡𝙪𝙨𝙞𝙚: Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden die wij kunnen bieden in dit segment. Het motorkarakter in combinatie met de instelmogelijkheden van de transmissie maken de 8S krachtig met een laag brandstofverbruik.
 
𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙚𝙨𝙨𝙚:
Wilt u dit ook zelf eens in de praktijk ervaren en bent u nieuwsgierig wat wij u kunnen bieden met MF? Er zijn een aantal demo tractoren beschikbaar!
Neem contact op met onderstaande voor meer info:
 
👨 Erik Coster
📲 06-48724919