Knoll B.V.

Nieuwe website voor Knoll B.V.

We hebben onze website voor Knoll B.V. vernieuwd! De website is qua structuur ongeveer hetzelfde gebleven, maar we hebben alles wel in een nieuw jasje gegoten. Ook zijn er nog een aantal grote veranderingen, waardoor de site voor u een stuk prettiger is.

Occasions op website

De belangrijkste aanpassing die we hebben doorgevoerd is het verbeteren van de occasions-pagina. We hebben al onze occasions direct geïntegreerd in de pagina. U kunt hier onze actuele voorraad bekijken en filteren op uw wensen. Daarnaast kunt u gemakkelijk extra informatie aanvragen over de machines en direct contact opnemen met onze verkoper.

Actueel verkoopprogramma

We hebben ons verkoopprogramma geactualiseerd, zodat u enkel de relevante machines op onze website ziet. Op deze manier heeft u een goed overzicht van ons aanbod aan nieuwe machines en kunt u gemakkelijk extra informatie aanvragen bij de machines.

Overige aanpassingen

Verder hebben we onze website in een nieuw jasje gegoten, waardoor het er weer fris uitziet. We hebben alle informatie op de website gecontroleerd en eventueel bijgewerkt, zodat u enkel de relevante informatie te zien krijgt.

Deel dit artikel

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst