Knoll B.V. Introduceert Special Edition Van De Knoll Midifix II Midibaler

Knoll B.V. Introduceert Special Edition Van De Knoll Midifix II Midibaler

Onze KNOLL MidiFix II Midibaler is nu ook verkrijgbaar in een special edition uitvoering ! Voor deze special edition hebben we stickers in de kleuren goud- en zilver metallic laten maken.

Met de MidiFix II worden de bewerkingen van persen en wikkelen in één machine gecombineerd. Een MidiFix II bestaat uit een perskamer voorzien van 14 symmetrische kamerrollen welke een uitzonderlijk hoge persdichtheid en baalrotatie ook bij droog hooi garanderen. De machine is voorzien van een geheel nieuw ontwikkelde wikkeltafel welke zorgt voor een betrouwbare en snelle baaloverdracht. In combinatie met een snelle wikkelaar voorzien van een dubbele wikkelarm zorgt dit voor een niet te evenaren capaciteit.

De MidiFix II is een machine voor de professionele gebruikers en is daardoor perfect inzetbaar bij gebruikers werkzaam in loonwerk. Het maakt niet uit wat voor een product er verwerkt wordt, silage-, hooi- of strobalen. De machine is zeer eenvoudig te bedienen en werkt volautomatisch. Machine is standaard uitgerust met 7 messen en brede pickup. Daarnaast bieden we de volgende optie’s aan foliebinding/ weeginrichting/ vochtmeting en automatische smering. Kortom een machine voor de professionals.

Wilt u meer informatie over onze KNOLL MidiFix II of weten voor welke materialen deze allemaal geschikt zijn? Neem gerust contact op!

📞 – 06-14690294 of 0522-291377
📧 – jarold@knollbv.nl