Massey Ferguson 8S

Wij begonnen aan het MF 8S project met een blanco pagina. De kern ervan werd gevormd door een wereldwijd ‘Stem van de klant’-onderzoek; een diepgaand een-op-een-interview met klanten en bestuurders uit vele landen over de hele wereld.
Vragen over deze machine?

Omschrijving

Wij begonnen aan het MF 8S project met een blanco pagina. De kern ervan werd gevormd door een wereldwijd ‘Stem van de klant’-onderzoek; een diepgaand een-op-een-interview met klanten en bestuurders uit vele landen over de hele wereld.

Door belangrijke feedback van u, onze klant, werd de behoefte aan comfort, gebruiksgemak, waar voor uw geld, uitstekende betrouwbaarheid, intuïtieve en praktische bedieningselementen, maximale overbrenging van vermogen naar de grond, 100% verbindingsmogelijkheden en met de meest veeleisende werktuigen kunnen werken nog eens onderstreept.

Het was een uitdagend en inspirerend project voor alle betrokkenen en een kans om voort te bouwen op het sterke erfgoed van Massey Ferguson wat betreft ongecompliceerde en betrouwbare machines.

Het resultaat: een Massey Ferguson-trekker voor een nieuw tijdperk. De MF 8S.

Specificaties

Motor All-in-One Stage V
Max. pk 305
Transmissie Meerdere
Maximaal hefvermogen (kg) 10.000

Video

Play Video

De verschillende modellen

Model Max. vermogen (PK) Motor Transmissie Max Koppel (NM) Hefvermogen (KG)
MF 8S.205 205 AGCO POWER 6 cilinder, 7,4 liter Dyna-7, Dyna E-Power, Dyna-VT 950 10000
MF 8S.225 225 AGCO POWER 6 cilinder, 7,4 liter Dyna-7, Dyna E-Power, Dyna-VT 1000 10000
MF 8S.245 245 AGCO POWER 6 cilinder, 7,4 liter Dyna-7, Dyna E-Power, Dyna-VT 1100 10000
MF 8S.265 265 AGCO POWER 6 cilinder, 7,4 liter Dyna-7, Dyna E-Power, Dyna-VT 1200 10000
MF 8S.285 285 AGCO POWER 6 cilinder, 7,4 liter Dyna-VT 1260 10000
MF 8S.305 305 AGCO POWER 6 cilinder, 7,4 liter Dyna-VT 1280 10000

Uitgelichte eigenschappen

mf-8s-key-benefit-driveline-1400x933

Efficiënte aandrijflijnen geven hogere productiviteit

Nieuwe Dyna-7 powershift-transmissie, Dyna E-Power transmissie met dubbele koppeling en continu variabele Dyna-VT-transmissie met het beste comfort en brandstofverbruik in zijn klasse. Alle 3 transmissies worden geleverd met Engine Power Management om meer vermogen te leveren wanneer dat het meest nodig is. Perfecte combinaties van motor en transmissie zorgen voor een maximaal vermogen en meer vermogens-efficiëntie, waardoor het vermogensverlies tot wel 26% wordt verminderd.

mf-8s-key-benefit-low-cost-1400x933

Lage bedrijfskosten

Efficiënte motor - max. vermogen en koppel bij lage motortoerentallen, waardoor een 10% lager brandstofverbruik en lager geluidsniveau worden bereikt. Unieke alles-in-één Stage V-nabehandeling voor het beste zicht en minimaal onderhoud. Gemakkelijk bereikbaar voor dagelijks onderhoud. MFCare reparatie- en onderhoudscontracten.

MF8S-Gallery-04

Een nieuw niveau van ruimte, comfort, ergonomie en verbindingsmogelijkheden

De stilste cabine op de markt met een geluidsniveau van slechts 68 dB en 360° zicht. Cabine en voorasvering verbeteren het rijcomfort en het nieuwe MF vDisplay digitale dashboard toont alle benodigde informatie in één oogopslag. De nieuwe armsteun maakt topklasse bediening van alle trekkerfuncties mogelijk.

MF8S-Gallery-02

Sneller werken met de meest veeleisende werktuigen

Maximaal vijf* regelventielen aan de achterkant en drie vóór, inclusief fronthef en Power Beyond installatie, plus een oppikhaak met hoge hefcapaciteit. Het hydraulische systeem biedt de mogelijkheid sneller te werken met de breedste werktuigen en meer veelzijdigheid. *Maximaal vier regelventielen beschikbaar met oppikhaak.

MF8S-Gallery-03

Overzichtelijk, slim, duurzame agrarische technologieën

• MF Guide biedt nauwkeurigheden van een decimeter tot een centimeter en helpt zo het rendement te verbeteren door overlappingen te reduceren. • MF Section Control beperkt het aantal overlappingen met 12% door het aansturen van de secties, terwijl MF Rate Control de toedieningshoeveelheid - al rijdend - aanpast, waardoor wordt bespaard op de hoeveelheid gebruikte middelen. • MF Connect-telemetrie helpt u de prestaties van uw machinepark te bewaken, doordat de gegevens van uw machines op afstand en in realtime kunnen worden ingezien en gebruiksinformatie van uw MF 8S kan worden geanalyseerd. • MF TaskDoc™ en MF TaskDoc™ Pro maken gedetailleerde taakkaarten aan en dragen deze op veilige wijze over tussen veld en kantoor. • Datatronic 5 , 9" touchscreen monitor voor trekkerfuncties, ISOBUS, MF Guide, MF Section Control en MF Rate Control, met intuïtieve bediening voor meer precisie in landbouwtoepassingen. • Optionele Fieldstar 5-monitor biedt het gebruiksgemak van een extra monitor, doordat het eenvoudiger is een precisielandbouwpakket te gebruiken.

mf-8s-low-maintenance-cost-key-benefit

Lage reparatie- en onderhoudskosten

Er zijn MF Care-reparatie- en onderhoudscontracten beschikbaar, waarmee agrarische bedrijven concurrerend en kostenefficiënt kunnen opereren, terwijl ondersteuning dankzij het uitgebreide dealernetwerk altijd met één telefoontje geregeld kan worden.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

Achthoevenweg 40
751SK Staphorst
24/7 storingsdienst
Officiële MF-dealer
50+ jaar ervaring

Onze meest recente occasions

Hiernaast vind je de meest recente occasions.

Offerte aanvragen

Massey Ferguson 8S

Wij begonnen aan het MF 8S project met een blanco pagina. De kern ervan werd gevormd door een wereldwijd ‘Stem van de klant’-onderzoek; een diepgaand een-op-een-interview met klanten en bestuurders uit vele landen over de hele wereld.