Volpi: een Italiaans handelsmerk met een divers aanbod

Volpi is een Italiaans bedrijf dat zich van origine richt op de Italiaanse landbouwindustrie. Het bedrijf bestaat al sinds 1879 en inmiddels is Volpi Orginale uitgegroeid tot een handelsmerk dat een divers aanbod aan tuinmachines aanbiedt, zoals accuspuiten, snoeizagen, en elektrische takkenscharen. Het merk staat borg voor kwaliteit en een compleet assortiment van producten.

Volpi: Italiaans vakmanschap

Volpi is een Italiaans bedrijf dat zich richt op de productie van professionele tuin- en parkmachines met een speciale focus op accusnoeizagen en accuscharen. Het bedrijf, opgericht in de regio Emilia-Romagna, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige accusnoeizagen en accuscharen.

Met een brede waaier aan modellen en uitvoeringen, biedt Volpi een machine voor elke toepassing en behoefte in de tuin- en parksector. De accusnoeizagen en accuscharen van Volpi zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en innovaties, waardoor ze efficiënt, duurzaam en gemakkelijk in gebruik zijn.

De accusnoeizagen en accuscharen van Volpi zijn speciaal ontworpen voor professionele gebruikers en particulieren die op zoek zijn naar een efficiënte en duurzame machine voor hun tuin- en parkonderhoud. Deze machines zijn uitgerust met krachtige accu’s en hebben een lange gebruiksduur, waardoor u uw tuin snel en efficiënt kunt onderhouden zonder gebonden te zijn aan een stroomaansluiting.

Bekijk onze Volpi video's

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst