Segway: innovatief en vooruitstrevend

Segway is een relatief nieuw gezicht in de tuin & park sector. Het merk is vooral bekend van de Segway Personal Transporter, een elektrisch voertuig met twee wielen waarmee mensen zich kunnen verplaatsen in drukke steden. Kort geleden heeft Segway een nieuwe weg ingeslagen met haar Segway Navimow-lijn; een serie draadloze robotmaaiers met veel innovatieve snufjes.

Zeg vaarwel tegen ingewikkelde perimeterbekabeling

De Segway robotmaaiers zijn innovatiever dan traditionele robotmaaiers omdat ze gebruik maken van GPS-technologie om de randen van gazons te detecteren zonder het gebruik van perimeterdraad. Bovendien kunnen ze obstakels sneller detecteren en efficiëntere routes berekenen, waardoor ze het gazon sneller en beter kunnen maaien. Het gebruik van de robotmaaier van Segway betekent minder werk voor de tuinier en meer tijd om te genieten van de prachtige tuin.

Naast het revolutionaire systeem met GPS-technologie, is de robotmaaier ook een stuk slimmer op andere manieren. Zo is het nog beter in het detecteren van obstakels op zijn maairoute. Met het Visionfence accessoire krijgt de robotmaaier als het ware nog meer ogen en wordt deze nog slimmer in het maaien van je gazon.

Ook is de maairobot uitgerust met een regensensor, waardoor de robotmaaier automatisch terugkeert naar z’n station als het weer plotseling omslaat. Alle instellingen van de robotmaaier kun je veranderen met de app van Segway Navimow. Zo hoef je zelf bijna niet meer naar buiten.

Bekijk onze Segway productvideo's

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst