Limpar: een breed assortiment

Sinds 1996 produceert Limpar 4F veegmachines en aanverwante producten in hun productielocatie in Duitsland. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder axiale en radiale veegmachines met werkbreedtes van 70 tot 120 cm, aanbouwveegmachines voor zitmaaiers, verticuteermachines, sneeuwschuiven, roosterschuiven en onkruidborstel-machines.

Het assortiment wordt compleet gemaakt met een breed scala aan accessoires, waaronder vuilopvangbakken, sproeiers, sneeuwschuiven en sneeuwkettingen.

Een divers assortiment aan veegmachines

Onze veegmachines zijn compact, handig, veelzijdig en eenvoudig te gebruiken, ideaal voor privé of bedrijfsmatig gebruik, rondom het huis en erf. Of het nu gaat om de schoonmaak in het voorjaar, het opruimen van bladeren of het ruimen van sneeuw – voor elk seizoen en elk doel zijn er bijbehorende accessoires verkrijgbaar.

Een Limpar accu veegmachine is een welkom alternatief voor veel gebruikers. Onze accu-machines zijn minder luid, onderhoudsvrij en zonder uitlaatgassen. Onze veegmachines zijn verkrijgbaar met een axiale of radiale borstel, de verschillende bezems passen zich bij elke hoe of oneffenheid makkelijk aan. Bij Limpar 4F willen we dat onze klanten efficiënt en gemakkelijk kunnen werken, wij zorgen dat onze producten aan deze eisen voldoen.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst