Iseki: Kwaliteit en betrouwbaarheid

Iseki is met een zeer uitgebreid programma van grasmaaiers, zitmaaiers en compact tractoren een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie.

Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine, zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen.

Wij zijn er als Knoll B.V.  trots op al lange tijd met dit merk te mogen werken en vertellen er graag meer over!

Over Iseki

Iseki is een Japans bedrijf opgericht in 1926 dat compacte landbouwmachines en -werktuigen produceert. Iseki & Co begon in 1961 met het bouwen van tractoren die wereldwijd werden verkocht onder verschillende merken.

De compacttractoren, frontmaaiers, zitmaaiers met opvang, zitmaaiers zonder opvang en andere machines van Iseki zijn goed bekend in de tuin- en lancbouwsector.

Wat ze onderscheidt? Hun uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid. Iseki machines zijn altijd toonaangevend op het gebied van technologische innovatie. Het merk richt zich continu op onderzoek binnen deze innovatieve gebieden, resulterend in producten die werkzaamheden nog efficiënter maken.

Wil je zelf ervaren hoe goed de machines van Iseki zijn? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst