Een efficiëntere werkwijze met Ferris machines

Al meer dan 100 jaar is Ferris® een specialist in professionele machines voor groenvoorziening. Onze innovatieve producten helpen professionals sneller te werken, meer werk te verrichten en met grotere gemak. Of je nu kiest voor onze zitmaaiers of loopmaaiers, onze productlijn is gebouwd met een stevige, onverwoestbare constructie die bestand is tegen dagelijks intensief gebruik. Ferris® gebruikt 6mm dik staal op belangrijke plaatsen om gevoelige delen te beschermen tegen impact, zoals tijdens transport of bij het maaien van trottoirs. Ferris® ingenieurs hebben ervoor gezorgd dat de bewegende delen langer hun werk blijven doen, waardoor onze klanten minder tijd verliezen aan onderhoudswerkzaamheden.

Ferris voor professionals

Bij Knoll BV geloven we dat onze Ferris®-maaiers zullen bijdragen aan een tevreden gevoel bij elk gebruik, of je nu een professional bent met personeel of een veeleisende particulier met een grote tuin. We nodigen u graag uit om onze producten zelf te ervaren en geven u graag een demonstratie.

Bij Knoll BV begrijpen we dat professionele groenvoorziening een belangrijke taak is en dat efficiëntie en kwaliteit van groot belang zijn. Daarom bieden wij alleen de beste machines van Ferris® aan. Onze producten zijn speciaal ontworpen om de groenvoorziening sneller en gemakkelijker te maken, terwijl de duurzaamheid van de machines garandeert dat ze jarenlang meegaan. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden ook een uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten. Wij hebben een team van technische experts die klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen. Bij Knoll BV weten we dat professionele groenvoorziening een belangrijke taak is en daarom willen we onze klanten de best mogelijke ervaring bieden met Ferris® machines van ons bedrijf.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst