Eliet is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige machines voor tuin- en landschapsonderhoud. De machines van Eliet zijn ontworpen met het oog op effici├źntie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Of het nu gaat om het verwerken van tuinafval, het onderhouden van gazons of het trimmen van hagen, Eliet biedt een breed scala aan oplossingen die voldoen aan de behoeften van zowel professionele hoveniers als enthousiaste tuiniers.

Eliet verticuteermachine E450

Wij bieden onder andere de Eliet verticuteermachine E450 aan. Dit is een machine voor semiprofessionele gebruikers. Zijn robuuste bouw is een garantie voor zijn duurzaamheid. Deze verticuteermachine is standaard uitgerust met de Permanent Puntige MessenTM. Door een revolutionaire technologie krijgen de messen een zelfslijpend effect waardoor deze gedurende de volledige standtijd hun punt
behouden. Aangezien deze messen steeds puntig blijven kan u ze dan ook volledig opslijten zonder aan rendement in te boeten. Deze unieke ELIET messen staan garant voor een standtijd van minstens 100 uur.