Trimble: toonaangevend in precisie technologie

Trimble agriculture producten helpen de moderne agrariër om het werk met uiterste precisie uit te voeren wat resulteert in het hoogst mogelijke rendement. Snel en eenvoudig uw dagelijkse planning, besluitvorming en algemene strategie voor uw boerderij verbeteren. Maak gebruik van bewezen technologieën om efficiënt te werken, te besparen op inputkosten en de gewasprestaties en productiviteit te verbeteren.

Diverse innovatieve oplossingen

Als dealer van Trimble precisielandbouw systemen bieden wij oplossingen voor GPS stuur- en precisielandbouw systemen.

Een van de belangrijkste producten van Trimble is de GPS-technologie. Deze technologie wordt veel gebruikt in de landbouw om de exacte locatie van een veld of gewas vast te leggen. Door deze gegevens te analyseren, kunnen boeren de beste manier bepalen om hun gewassen te verzorgen en kunnen ze de oogst optimaliseren.

Een ander product van Trimble dat veel wordt gebruikt in de landbouwsector is de Trimble Ag Software. Deze software biedt een compleet beheersysteem voor de landbouw, van het plannen van gewassen tot het monitoren van de oogst en het bijhouden van kosten en opbrengsten. Hierdoor kunnen boeren efficiënter werken en hun bedrijfsvoering optimaliseren.

Naast het leveren van hard- en software verzorgen wij de volledige aftersales. Hierbij moet u denken aan het in bedrijf stellen van apparatuur, ondersteuning, onderhoud, reparatie en trainingen.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst