Sany: kwaliteit en betrouwbaarheid

SANY biedt een breed spectrum aan krachtige machines. Het bedrijf is opgericht in 1989 en heeft sindsdien een indrukwekkend portfolio opgebouwd van producten zoals hydraulische graafmachines, hijskranen en meer. Het bedrijf is gevestigd in China en bedient klanten over de hele wereld.

Met een sterk R&D-team en deskundig technologie- en productieproces is het merk Sany de laatste jaren sterk gegroeid en heeft het een solide reputatie opgebouwd in de industrie. Sany levert niet alleen hoogwaardige machines en apparatuur, maar biedt ook uitstekende after-sales service en ondersteuning aan haar klanten. 

Ontdek de kracht van Sany graafmachines

De graafmachines van Sany zijn ontworpen voor zware werkzaamheden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende projecten en werklocaties. 

De graafmachines van Sany zijn uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, en bieden een indrukwekkende combinatie van kracht en efficiëntie. Door te kiezen voor een Sany graafmachine kunt u er zeker van zijn dat u investeert in een hoogwaardige machine die lang meegaat en maximale prestaties levert.

Wij staan graag voor u klaar om advies te geven om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst