Rauch: Duitse kwaliteit

Rauch is een gerenommeerd merk dat zich specialiseert in hoogwaardige kunstmeststrooiers. Sinds de oprichting in 1921 heeft het bedrijf zich voornamelijk gericht op dit specifieke terrein. De Rauch MDS en AXIS kunstmeststrooiers genieten een solide reputatie vanwege hun betrouwbare prestaties, waardoor boeren wereldwijd op deze machines kunnen vertrouwen voor nauwkeurige en efficiënte kunstmesttoepassingen.

Rauch staat bekend om zijn voortdurende inzet voor innovatie en de ontwikkeling van nieuwe technologieën om de productiviteit van boeren te verhogen en tegelijkertijd de impact op het milieu te minimaliseren. Met de MDS- en AXIS-lijnen biedt Rauch geavanceerde oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van de gewasteelt en het vergroten van de winstgevendheid van landbouwbedrijven.

Uw expert in Rauch machines

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Rauch MDS en AXIS kunstmeststrooiers. Met onze diepgaande kennis van deze machines kunnen wij boeren voorzien van de beste oplossingen om hun kunstmesttoepassing te optimaliseren en zo de opbrengst te verhogen. Ontdek vandaag nog de betrouwbaarheid en prestaties van Rauch kunstmeststrooiers bij Knoll B.V.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst