Ontdek de kracht van Manitou

Manitou is een erkende internationale expert op het gebied van ruw terrein. Het bedrijf, opgericht in Ancenis, Frankrijk, in 1953, is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige machines als verreikers, knikladers, vorkheftrucks en graaflaadmachines. Bij Knoll B.V. concentreren wij ons op verkoop van de Manitou knikladers. 

Knoll B.V: de regiodealer van Manitou

Wij zijn exclusief regiodealer voor de Manitou knikladers. De knikladers van Manitou zijn overal inzetbaar; van het landbouwbedrijf tot de bouwwerf, met alles daartussen. Ze zijn compact en polyvalent, en zelfs op de krapste plaatsen gemakkelijk manoeuvreerbaar. Door hun knikbesturing met stuurhoek van 45 graden laten de machines een minimum aan sporen achter, zelfs op fragiele ondergrond.

Onze professionele en gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat elke Manitou machine perfect wordt afgesteld en onderhouden, zodat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat hun machines altijd in topconditie zijn.

Wilt u kennis maken met de Manitou knikladers? Neem dan contact op om te kijken of we een geschikte demo machine voor u hebben staan.

Medewerker Knoll B.V.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op.

Achthoevenweg 40
7951 SK Staphorst